De nye FPT motorene i New Holland T6-serie tilfredsstiller de strengeste utslippskrav uten bruk av eksosresirkulering. Det gir motoren en suveren virkningsgrad og lengre holdbarhet og åpner for hele 600 timers serviceintervaller.
 
Den trinnløse transmisjonen kan betjenes med kjørespak og kjørepedal om hverandre. Ingen ekstra omstilling er nødvendig. Hold-funksjon sikrer at traktoren kan stoppes og stå stille i bakker selv med tungt lass uten bruk av kløtsj og brems. Ekte eksosbrems som aktiveres med pedal kan også leveres.
 
 
Stor trykkfølsom skjerm (Intelliview IV) er integrert i armlenet som standard. Har kan du stille en rekke parametre, blant annet vedeteigsautomatikk,  på en enkel og intuitiv måte. Cruisekontroll gir også mulighet for å forhåndsstille 6 ulike hastigheter. Førerhuset er meget romslig med lavt støynivå og kan tilbys med hele 16 LED arbeidslys som gir topp sikt under alle forhold. Flere typer førersete er tilgjengelig, blant annet med ryggforlenger som kan skyves til siden.
 
Ved fabrikkbestilling kan du skreddersy traktoren tilpasset egne behov og ønsker. Det er et stort utvalg av ekstrautstyr 
 
Fyll inn skjema nedenfor eller klikk til høyre og få tilbud på en ny New Holland T6.175 Autocommand

Hva vil du ha tilbud på?