New Holland T5 AC og DCT med lasterarm kr 0,-

Kampanje: Lasterarm til kr 0,-
Kampanjeperiode: 01.07.2021 til 30.09.2021

New Holland T5 Autocommand og Dynamic Command er nå på kampanje der du får original New Holland laster med på kjøpet uten ekstra kostnad! Kampanjen gjelder ut september

New Holland T5 Autocommand og Dynamic Command leveres nå på kampanje fra A-K maskiner med original lasterarm inkludert i traktorprisen. Det betyr at du ikke betaler ekstra for å få traktor med laster.

New Holland T5 har den velprøvde NEF firesylindrede 4,5 liters motoren utviklet av FPT Industrial, med opptil 140 hk maksimal effekt og et maksimalt dreiemoment på 630 Nm allerede ved 1300 o/min i det øverste området. Transportkurven er optimalisert for å minimere drivstofforbruket. Det øker traktorens høye effektivitet under arbeid og på veien.

Eksosbehandling under panseret
Med den vedlikeholdsfrie HI-eSCR2 etterbehandlingsløsningen utviklet av FPT Industrial, oppfyller motoren utslippsstandardene i trinn V . Den minimerer driftskostnadene og har en kompakt størrelse som blant annet tillater plassering under motorpanseret i stedet for på siden av traktoren.

Unike girkasser
New Holland T5 Autocommand har New Hollands velprøvde trinnløse transmisjon som gir en suveren kjørekomfort og kontroll, spesielt med kraftuttaksdrevne redskaper. Dynamic Command har et 8-trinns hurtiggir som i praksis gir deg mulighet for å kjøre med kløtsjfrie girskift enten manuelt eller automatisk på jordet og langs veien.

Horizon førerhus har også en meget høy standard med lavt støynivå, god oversikt og meget ergonomisk betjening.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud. Fyll inn nedenfor og send inn!

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el