Den nye New Holland T4S setter helt nye standarder for komfort og allsidighet blant traktorer under 80 hk. Traktorserien er spesielt designet for å møte kravene til allsidighet på mindre bruk med blandet produksjon, Serien består av tre modeller med nominell motoreffekt på 55, 65 og 75 hk.

 

 

Det nye førerhuset med bare fire stolper gir en eksepsjonell romslighet og utsikt gjennom store vindusflater. Et takvindu gir også en ekstra synslinje til lasteren når den er hevet til topps. Modellene leveres med fabrikkmontert laster.

Helt flatt førerhusgulv gir meget god plass og forenkler inn- og utstigning. Et kraftig varme- og klimaanlegg kompletterer en komfortpakke som gjør at man kan jobbe lengre uten å bli sliten.

Som standard er T4S-modellene utstyrt med en 8+8 transmisjon med syncroskift mellom høy og lav. Den kan også leveres med en 12+12 transmisjon med hydraulisk hurtiggir og hydraulisk vendegir med skiftespak på rattstammen.
 
T4S er også best i klassen når det kommer til løftekraft. 3000 kg oppnås med støtte av to eksterne løftesylindre i tillegg til den interne. Inntil tre eksterne hydraulikkkoblinger er tilgjengelig med en kapasitet opptil 48 l/min. Dette sikrer den nødvendige hydrauliske ytelsen i de fleste bruksområder, inkludert lasterarbeid.

  • Nytt komfortabelt førerhus med flatt gulv og store vinduer
  • God ergonomi og lett betjening
  • Mekanisk eller kløtsjfritt vendegir
  • Sprek 3-sylindret motor med høyt dreiemoment
  • Klassens beste løftekraft på 3000 kg
  • TMR godkjent med to-krets bremseventil til tilhenger