New Holland T4S, en traktor som har satt ny standard for komfort og allsidighet blant traktorer under 80 hk. Blant de viktigste egenskapene er et førerhus med flatt gulv og en eksepsjonell romslighet med utsikt gjennom store vindusflater. Et takvindu gir også en ekstra synslinje til lasteren når den er hevet til topps.

Økt allsidighet.
T4S er også best i klassen når det kommer til løftekraft med hele 3000 kg i trepunkten. Inntil tre doble hydraulikkuttak er tilgjengelig med en kapasitet opptil 48 l/min. Dette sikrer en god hydrauliske ytelsen i de fleste bruksområder, inkludert lasterarbeid.

Kompakte dimensjoner.
Med en kompakt akselavstand på 2,1 meter og en total høyde på 2,5 meter er T4S traktoren en moderne, men tradisjonelt "liten" traktor. Avhengig av dekk og hjulutstyr, har den en bredde fra 1,44 meter til 1,95 meter, noe som gjør T4S til det ideelle valget for en rekke oppgaver.

Kampanjen gjelder et begrenset antall T4S.75 Tier3b med laster inkludert i pris. Finnes også noen eksemplarer med mer utstyr. Kontakt oss for et godt tilbud. Fyll inn skjema nedenfor

Hva vil du ha tilbud på?