Teknologien med slager og tre tromler i treskeverket garanterer en skånsom, men likevel effektiv tresking. Den største slageren på markedet med en diameter på 750 mm (600 mm på CX 5 og CX6) banker ut selv de tøffeste aksene med en suveren kapasitet. Slagbrua's omslutningsvinkel på 111° forbedrer utskillingen og utgjør et bruareal på hele 1,18 m2 på modellene med seks halristere og 0,98 m2 på modellene med fem halmristere.

Optimal rensing sikres ved at hele renseverket inkludert over og undersold, kornplate og vifte har selvnivelerende oppheng som gir helt horisontal stilling i inntil 17% sidehelling. 

Varifeed™ SKJÆREBORD
For å sikre optimal kvalitet og jevn innmating i både lang og kort halm, er Varifeed™ en perfekt løsning. Frem- og tilbakejustering av knivbjelken på hele 575 mm gir mulighet for best mulig plassering av kniven uansett forhold.

Suverent førermiljø
I de nye CX skurtreskerne sitter du som i godstolen i stua.  Førerhuset Harvest Suite™ Ultra har nå hele 6,3m2 glass, 7 % mer enn tidligere modeller. Lydnivået er så lavt som 73 dB (A). All betjening på høyre armlene og god oversikt via den 26,4 cm store, lettleste fargeskjermen IntelliView™ IV

Ønsker du tilbud på en New Holland tresker, fyll inn nednefor og send inn

Hva vil du ha tilbud på?