MultiOne - maskinen med mange muligheter

MultiOne er en minilaster med et stort utvalg av redskaper for effektiv virksomhet i husdyrrom, på gården, i park og hage, eller gater og veier. MultiOne finnes i størrelser fra 12-75 hk og med både åpent og lukket førerhus. Nå også med elektrisk drift og løftekraft over 1600 kg.

MultiOne er maskinen med de mange mulighetene. Du kan skreddersy maskinen fra et utvalg på over 170 redskaper spesialtilpasset profesjonell virksomhet i snørydding, plenklipping, feiing og vask av gater og plasser, grovfôrhåndtering med mer. Skuffer, gafler og grep eller skjær, koster, klippere finnes i bredt utvalg i tillegg til mange spesialredskaper. 

Se litt av mulighetene her:

 

MultiOne finnes i flere utgaver og størrelser fra 12-75 hk. En nyhet er to elektriske modeller, EZ 7 og EZ 8, som har løftekraft over 1600 kg og dermed egner seg ypperlig i husdyrrom eller på arbeidsplasser der man vil unngå avgasser eller unødig støy. EZ 8 har Litium batteri som kan lades fra 0-100% på 1,5 time med hurtiglader. Det gir maskinen en kontinuerlig driftstid på 4 timer. 

Pris på elektrisk MultiOne starter på kr 352 790,- eks mva

Se presentasjon av MultiOne EZ-modeller her:

 

MultiOne 4.2K er "Norgesmodellen" som A-K maskiner selger aller flest av. Den har en 3-sylindret Kubotamotor, løftekraft på 880 kg. Lasterarmen er teleskopisk og når opp til 2,75 meter. Selve maskinen er bare 98 cm bred og kommer til over alt.

Pris på MultiOne 4.2K er fra kr 235 430,- eks mva

Se mer her:

 

 

Ønsker du mer informasjon om MultiOne eller et godt tilbud på ny maskin, redskaper eller utstyr? Fyll inn skjema nedenfor og send inn, så tar vi kontakt.

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el