Amazones fremste egenskaper er en robust konstruksjon med et design som gjør den til en lettvekter. Det gjør at du kan benytte mindre traktorerer og minimere jordpakking og andre driftskostnader. I den praktiske hverdagen kjennetegnes også sprøytene av enkel betjening, funksjonell kjemikaliepåfylling og rask vannfylling fra hydrant eller selvsug. Alle sprøyter fra Amazone leveres med en vedlikeholdsvennlig, tørrkjøringssikker og selvsugende stempelmembrandpumpe.

Etter 50 år som produsent av sprøyteutstyr til plantevern, har Amazone også utviklet mange detaljer på produktet som gjør hverdagen til brukerne enklere. For eksempel må vi nevne smørefri opplagring av bommene. Eneste smørepunktet på en 3-punkt sprøyte er PTO akslingen. 

Amazone kan levere flere typer av bomløsninger. Felles for alle er at de har en ekstremt stabil konstruksjon. Dette sikrer en konstant og riktig avstand til plantene fra innerst til ytterst under sprøytingen. Med moderne GPS teknologi er det også enkelt å sette opp automatiske kjøreprogram med blant annet seksjonering av sprøytebommen. Her kan man velge mellom ulike typer utstyr og få mulighet til å seksjonere helt ned til enkeltdyser.

Ønsker du tilbud på Amazone åkersprlyte, fyll inn nedenfor og vi kontakter deg

Hva vil du ha tilbud på?