New Holland T6 er bygget rundt markedets mest effektive dieselmotorer fra FPT. De tilfredsstiller de strengeste utslippskrav i Tier 4B uten bruk av eksosresirkulering. Det gir motoren en suveren virkningsgrad og lengre holdbarhet og åpner for hele 600 timers serviceintervaller.

Alle varianter av New Holland T6 har Horizon førerhus med et suverent førermiljø. Det er stort, lyst og romslig med Aircondition som standard. Store glassflater gir suveren oversikt i alle retninger. LED arbeidslys i takhatten foran og bak skaper suveren oversikt over redskapet også i mørke. Førerhuset kjennetegnes ellers av meget lavt støynivå på kun 69 dBA på det meste.

New Holland T6.175 Autocommand 
Kampanjemodellen T6 175 Autocommand har trinnløs transmisjon som betjenes med kjørespak eller kjørepedal som du bruker om hverandre etter behov uten omstilling. SideWinder armlene med elektronisk joystick for lasterbetjening, vippebrytere for elektroniske hydraulikkuttak og intuitivt ICP panel er standard. Det samme er Intelliview trykkfølsom fargemonitor, integrert i armlenet og med enkel oversikt og innstilling av traktoren. Kampanjemodellen har hele 12 LED arbeidslys, fjærende førerhus og fjærende foraksel og kan også leveres som BluePower og med fronthydraulikk/PTO som tilleggsutstyr.

Den trinnløse Autocommand transmisjonen gir alle muligheter for å finne det optimale forholdet mellom motorturtall og fremdriftshastighet og den åpner ikke minst for å kunne gjøre med fast motorturtall i ulike hastigheter. For enkelt å skifte mellom ulike arbidsmodus har transmisjonen cruisekontroll med inntil 6 ulike forhåndsinnstillinger. Transmisjonen har også hold-funksjon sikrer at traktoren kan stoppes og stå stille i bakker selv med tungt lass uten bruk av kløtsj og brems. Ekte eksosbrems som aktiveres med pedal kan leveres.

Leasingkostnad New Holland T6 175 AC inkl 7 års Garanti & serviceavtale

Kr 12 862,- eks mva  (forutsetter 20% forskudd, 84 mnd og 3,5% rente)

New Holland 180 Electro Command
New Holland T6.180 EC er en av få traktormodeller i sin størrelse som leveres med 6-sylindret motor. I kombinasjon med den velprøvde Electro Command transmisjonen, gir denne en komfortabel og massiv trekkraft som kommer godt med når det skal trekkes tunge lass og tunge redskaper. FPT motorene er også kjent for en meget høy virkningsgrad og tilfredsstiller EUs Tier 4B utslippsregulativ med god margin. De har hele 600 timers serviceintervall

New Holland T6.180 EC deler T6-seriens suverene førerhus med et klasseledende førermiljø. I tillegg har vi utstyrt denne spesielle modellen med blant annet utstyr som luftfjæret førersete i delskinn og med nakkestøtte som kan sideforskyves foruten  skinnratt og teppe på gulvet. Den er klargjort med lasteranfestninger fra fabrikk, har en av markedets beste LED-lyspakker med 12 LED arbeislys. Den er dessuten TMR-godkjent med luftbremser for tilhenger og har toppfart 50 km/t.

Vi har nå et begrenset antall ferdig utstyrte modeller til pakkepris inkludert 7 års garanti- og serviceavtale. 

Leasingkostnad New Holland T6 180 EC inkl 7 års Garanti & serviceavtale

kr 11 788,- eks mva  (forutsetter 20% forskudd, 84 mnd og 3,5% rente)

 

Fyll inn nedenfor og bli kontaktet av din A-K selger

Hva vil du ha tilbud på?