Nå er tiden for å gjøre årets traktorinvestering. Vi har Case IH på lager for omgående levering. De fleste modeller er tilgjengelige med et bredt utvalg av ulike girkasser og varierende grad av utstyr. Kontakt din A-K selger for et godt tilbud og få traktoren levert før nyttår!

Modeller som er klargjort for laster leveres med lasterarmer til halv pris!* 

Case IH Farmall A og C 75 - fra kr 349 300,- eks mva

Case IH Farmall A og Farmall C er enkle og effektive traktorer for mindre gårdsbruk, og entreprenører med snøbrøyting på gangveier og trange plasser. Begge leveres med vendegir på rattstammen og et meget komfortabelt førerhus med topp ergonomi.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 2 stk Be om tilbud
   

 

Luxxum 120 - fra kr 719 800,- eks mva

Case IH Luxxum er effektive traktorer for allsidig landbruk. Modellene er raske på vegen, stabile i skråninger, kvikke på gårdsplassen og hendige på vendeteigen. De er godt tilpasset frontlasterarbeid og har hydraulisk kapasitet til å drive og håndtere tunge redskaper. Motorer fra 99 - 117 hk.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 9 stk Be om tilbud

 

Case IH Vestrum - fra kr 1 084 300,- eks mva

Den nye Case IH Vestrum introduserer Case IHs CVXDrive-transmisjon i 100-hk segmentet. Med motorer fra 100-140 hk, kombineres de kompakte, lettkjørte og brukervennlige egenskapene til en 4-sylindret mellomklassetraktor med den avanserte teknologien og suverene førerkomforten du normalt bare finner i større modeller.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 1 stk Be om tilbud

 

Case IH Maxxum - fra kr 967 700,- eks mva

Maxxum er målestoken for traktorer i mellomklassen – smidige, drivstoffeffektive, sterke og pålitelige. Maxxum-serien leveres med flere girkasser fra den enkleste semi-powershift med 4 hurtiggir til CVX trinnløs transmisjon. Drivstoffgjerrige motorer med høy ytelse og 4 eller 6 sylindre. 116 - 145 hk
Tilgjengelige for levering før nyttår : 28 stk Be om tilbud

 

Case IH Puma 150 og 175 - fra kr 965 332,- eks mva

Med Puma får du et velprøvd produkt med premium teknologi og kjøreegenskaper. Multicontroller armlene gir en suveren betjeningsergonomi og avansert kommunikasjon mellom motor og transmisjon gir de beste driftsegenskaper i alt slags arbeid. Modeller med kort hjulavstand fra 150 hk til 175 hk fra effektive 6-sylindrede motorer.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 16 stk Be om tilbud

 

*Lasterkampanjen varer så langt lageret rekker og gjelder et begrenset antall traktorer. Frakt og klargjøring tilkommer.