Nå er tiden for å gjøre årets traktorinvestering. Vi har New Holland på lager for omgående levering. De fleste modeller er tilgjengelige med et bredt utvalg av ulike girkasser og varierende grad av utstyr. Kontakt din A-K selger for et godt tilbud og få traktoren levert før nyttår!

Modeller som er klargjort for laster leveres med lasterarmer til halv pris!* 


New Holland Boomer - fra kr 331 300,- eks mva

New Holland Boomer er kompakte, lettkjørte småtraktorer for hagebruk, landbruk, gartnerier, anleggsgartnere, golfbaner, kommuner og hobbybønder. De er responsive, effektive og komfortable, bygget for å gjøre jobbene dine enklere. Effekt fra 23 til 47 hk.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 4 stk Be om tilbud
   

 

New Holland T4S - fra kr 380 200,- eks mva

New Holland T4S setter standard for komfort og allsidighet blant traktorer under 80 hk. Førerhuset har klassens beste romslighet og utsyn. Den har stor allsidighet med suveren løftekapasitet, PTO-alternativer og hjulutstyr. 55-75 hk 
Tilgjengelige for levering før nyttår : 8 stk Be om tilbud

 

New Holland T5 - fra kr 666 900,- eks mva

New Holland T5 er allsidighet, på jordet, på vegen, i låven eller på gårdsplassen. Den kan enkelt benyttes til transport, kraftuttaksdrift, og trepunktarbeid. Electro Command™ transmisjonen lar deg tilpasse hastigheten til arbeidsoppgaven på en enkel og smidig måte. 
Tilgjengelige for levering før nyttår : 8 stk Be om tilbud

 

 

New Holland T5 Auto Command - fra kr 1 116 200,- eks mva

New Holland T5 Auto Command er en helt ny traktormodell med trinnløs transmisjon og en ny generasjon 4,5 liters firesylindret Stage V FPT motor. T5 Auto Command har effekt fra 110 - 140 hk som er opptil 20 hk mer enn dagens T5.120 Elektro Command. Den kjennetegnes også av at et Horizon førerhus som er større, roligere og mer behagelig og har SideWinder armlene med trinnløs transmisjonsbetjening.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 10 stk Be om tilbud

 

New Holland T6 - fra kr 887 100,- eks mva

T6 er designet for dagens moderne landbruk. Topp førerkomfort i Horizon førerhus med store vindusflater. Fingertuppbetjening av viktige funksjoner, tre girkassealternativer fra trinnløs til semi powershift. Inntil 16 LED arbeidslys. Drivstoffgjerrige motorer med suveren trekkraft. 4 eller 6 sylindre. 125 - 175 hk.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 45 stk Be om tilbud

 

New Holland T7 - fra kr 1 272 900,- eks mva

T7 Auto Command er New Hollands flaggskip. Logisk og intuitiv betjening med kjørespak eller kjørepedal. SideWinder II betjeningsarmlene og Intelliview monitor er standard. Kombinasjonen av transmisjon og elektronisk motorstyring gir optimal motorutnyttelse på meget lave turtall. Alt fra tungt trekkarbeid på vei og jorde, til lettere arbeid som sprøyting går effektivt med New Holland T7.
Tilgjengelige for levering før nyttår : 45 stk Be om tilbud

 

*Lasterkampanjen varer så langt lageret rekker og gjelder et begrenset antall traktorer. Frakt og klargjøring tilkommer.