Lasterkampanje på nye New Holland T5 AC og DCT

Fra kr 923 400,- eks mva

Vi feirer lanseringen av New Holland T5 Dynamic Command i Norge med en ekstraordinær lasterkampanje der du får original New Holland laster med på kjøpet uten ekstra kostnad! Kampanjen gjelder for traktorer som er på lager i Norge og gjelder både for de nye T5 Dynamic Command og Autocommand.

New Holland T5 Dynamic Command er endelig klar for det norske markedet med en bransjeledende transmisjon med 8 hurtiggir og unik Stage V motorteknologi med høy effekt og lave utslipp. Modellserien kan også leveres også et nytt lavbygd førerhus med suveren sikt til lasteren og er ellers utpreget kompakt og lettkjørt. Førerhuset kan også leveres til T5 Autocommand for dem som ønsker det.

New Holland T5 har den velprøvde NEF firesylindrede 4,5 liters motoren utviklet av FPT Industrial, med opptil 140 hk maksimal effekt og et maksimalt dreiemoment på 630 Nm allerede ved 1300 o/min i det øverste området. Transportkurven er optimalisert for å minimere drivstofforbruket. Det øker traktorens høye effektivitet under arbeid og på veien.

Eksosbehandling under panseret
Med den vedlikeholdsfrie HI-eSCR2 etterbehandlingsløsningen utviklet av FPT Industrial, oppfyller motoren utslippsstandardene i trinn V . Den minimerer driftskostnadene og har en kompakt størrelse som blant annet tillater plassering under motorpanseret i stedet for på siden av traktoren.

Lavbygd og med god sikt til lasteren
Med det nye lavbygde førerhuset kommer New Holland T5 lett inn i mange uthus som ellers har for lave døråpninger til moderne traktorer. Kort akselavstand og svingevinkel på hele 55 grader, gjør modellene også ekstremt smidig og manøvrerbar - en stor fordel når du arbeider på gårdsplassen eller kjører rundballer til fôrsentralen. Det nye Super High Visibility taket er koblet sammen med frontruten i ett stykke og gir en suveren, sømløs sikt rundt og opp til lasterskuffen på topp.

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el