Duun SP gjødselpumper leveres i to størrelser SP 200 og Duun SP 400 der det hovedsakelig er dimensjonene på rør, dyser etc som er forskjellig. Sistnevnte har litt større dimensjoner og gir dermed noe større kapasitet. Men i form og funksjon er begge helt like. De kjennetegnes av et pumpehus som er selvsmørende og som er utformet med hjelp fra eksperter i strømningsteknologi ved NTNU i Trondheim.

Se produktsjef Birger Tunset forklare de viktigste egenskapene i filmen nedenfor

 

Et særtrekk ved Duuns pumper er som videoen over viser at pumpehuset har en
avrundet utforming med stigende tverrsnitt. Dette er avgjørendefor at pumpa skal ha maksimal ytelse med ubetydelig strømingsmotstand. For å unngå overbelastninger på gearbokser og kraftoverføringsaksler er drivlinene beskyttet mot overbelastninger. 

 

Et annet moment for å beskytte driftskomponentene er å eliminere store vinkler ved hjelp av spesialgearbokser og gjennomtenkte konstruksjoner. For eksempel lagringen nede ved skovelhjulet og ved propellen som er produsert i kunststoff med stor slitestyrke. Dette er en ukomplisert og driftssikker løsning som smøres av gjødselmassen og har lengre levetid
enn konvensjonelle lager og lignende opplagringer i gummi.

Dobbel gearboks nede ved traktoren sørger for optimale driftsforhold. Sklisikker arbeidsplattform leveres som standardutstyr. Pumpen er energieffektiv og skånsom mot traktoren. Stor diameter på lasterør gir stor mengde og lavt trykk med mindre skumdannelse.
To dysealternativer. Galvanisert stål og plast gir lang levetid.

Klargjøring/montering kommer i tillegg

 

Fyll inn skjema nedenfor og bli kontaktet av din A-K selger 

Hva vil du ha tilbud på?