Duun er et ledende norsk redskapsmerke med proffe løsninger for snørydding. Blant annet finnes et stort utvalg av snøfresere for traktormontasje. TF-serien er totrinnsfreser med innmaterrotor og utkastervifte, mens VF-serien består av modeller med skråstilte sidevinger som mater snøen inn til en sentral utkastervifte. Duun særpreges av suveren kapasitet, høy slitestyrke med høgfaste stålkvaliteter og meget høy lakkvalitet. 

Duuns redskaper produseres etter de mest moderne metoder. Fabrikken har gjennom årene investert mye produksjonsanlegget. Laserskjæremaskiner, sveiseroboter og numerisk styrte presser sikrer helt ensartede komponenter med mikrometer nøyaktighet. I ferdiggjøringen er det både et blestringsanlegg, og pulverlakkering som gir en meget holdbar overflate med stor slitestyrke.

Duun snøfreser finnes i modeller tilpasset traktorer fra 50 hk og opp til over 300 hk. Den nyeste toppmodellen TF 250 har mekanisk drift av innmaterskrue og utkastervifte. Den er vendbar for både slep- og frontmontering og er svært allsidig til vedlikeholdsbrøyting, til ta opp vei eller til lasting av henger. 

For mer informasjon eller et godt tilbud på Duun snøfres fyll inn nedenfor

Hva vil du ha tilbud på?