Duun beitepusser har vært i markedet et par år og har rukket å få mange fornøyde brukere allerede. Beitepusserne finnes i to serier BP og BPA for henholdsvis bakmontering og montasje på arm. De bakmonterte modellene har arbeidsbredder fra 2,2 m til 3 m og med 50 cm sideforskyvning. BPA er montert på bevegelig arm som kan sideforskyves 1,8 meter og legges 60 grader nedover og 90 grader oppover. Denne leveres i 1,8 m og 2,2 m arbeidsbredder.

Beitepusserne er konstruert i høgfaste stålkvaliteter som sikrer at de tåler påkjenningene de blir påført over tid. Dette gjelder både skrog, valse og rotor. Knivfestene er i 16mm seigherdet materiale med profil som gir kollisjonsbeskyttelse og bidrar til at de ikke deformeres når knivene slås av. Skroget er utformet slik at hulrommet mellom kniver og skrog er minst der massen møter knivene og hvis stein og fremmedlegemer blir plukket opp og passerer knivene vil de komme ut uten å skade beitepusseren.

Se presentasjon av beitepusser av produktsjef Birger Tunset

 

Beitepusserne leveres standard med motkniver som sørger for findeling av lange objekter som kvist. Motholdskinne kan monteres som ekstrautstyr og gir finere snitting av gras.

Beitepusserne har kraftig reimdrift med reimer som tåler store påkjenninger. BP220 har fire reimer og leveres som 540 rpm. BP280 og BP300 har fem reimer og ved å bytte plass på reimhjulene kan man dreve om fra 540 rpm til 1000 rpm.

BP modellene har trepunkt med hydraulisk sideforskyving på 50 cm. Trepunkten har flytspor i festeørene til armer og toppstag og dette sammen med rullevalsen gjør at beitepusseren følger terrenget godt. BPA på arm kan sideforskyves 1,8 meter og kan legges 60 grader nedover og 90 grader oppover.

Fyll inn nedenfor og bli kontaktet av din A-K selger med et godt tilbud

Hva vil du ha tilbud på?