HS590 UTV

Introduksjon

En virkelig arbeidshest med et stort tipplan i metall - bærevekt opptil 150 kg! Solide sidedører beskytter mot sol, regn og leiresøl. I tillegg har den: 3500 lbs vinsj, servostyring, 12” lettmetallfelger, tilhengerfeste , sikkerhetsbelter og tippbart lasteplan. Maskinen er stabil og lett å kjøre, den går mykt og fint både på og utenfor veien.
 
UTV - Utility Terrain Vehicle - er en videreutvikling av ATV. Mange som har hatt en ATV setter pris på å kunne ta med seg sin familie og venner når de er ute og farter. Først og fremst er det fortsatt en god og pålitelig arbeidskollega med plass til to! Arbeidet går raskt og enkelt når man skal pløye, for å arbeide i skogen eller kanskje bringe fôr til dyrene. Når arbeidet er ferdig, putter du bare i en nistekurv og drar ut igjen rett og slett fordi det er så gøy å kjøre maskinen. Da kommer passasjersetet til nytte - Delt glede er dobbel glede! 
 
Uansett hvilken modell du velger, får du mye maskin og utstyr for pengene. Både rattet og de komfortable setene kan justeres ut i fra førerens lengde for å gi den beste komfort. Alle maskinene er drevet av en CVT automatgir. Alle UTV-modellene er traktorregistrerte. Du har to års garanti på Hisun UTV.
 
TRYGGE MASKINER - KAN KJØRES MED TRAKTORKORT
Takket være traktorregistrering kan også yngre mennesker trygt hjelpe til på gården! Vinsjen og slepekrok gjør at du kan fullføre UTVen med all slags tilbehør som f eks snøplog og kjerre. På denne måten får du enda mer ut av maskinen i det daglige arbeidet. Leveres i grønn eller hvit.

Be om tilbud på HS590 UTV

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el