Case IH High horsepower kampanjen starter i disse dager med knallgode kampanjepriser på hele Case IH sitt produktprogram fra Case IH Vestrum til Case IH Optum. I forbindelse med kampanjen inviterer vi til en eksklusiv High Horsepower demo hos noen utvagte A-K avdelinger. En av disse er A-K Vinstra. Her viser vi både Case IH Maxxum, Case IH Puma og Case IH Optum og du kan få mulighet til å prøve alle tre modeller.

Reserver tid for prøvekjøring

På grunn av den spesielle smittesituasjonen i landet har vi valgt å la traktorene stå en uke ved hver avdeling og gjennomføre individuelle presentasjoner der du skal slippe å stå i kø for en prøvetur. Ved å booke tid i vår kalender får du over en time til å sette deg inn i modellene og få førstehånds info fra våre produktspesialister uten å vike plassen for andre. Vi rengjør grundig og forskriftsmessig mellom hver prøvetur og følger ellers alle anbefalinger slik at du skal være sikret mot smitte.

Er du interessert i å se nærmere på våre Case IH High horsepower traktorer og få mer kunnskap om ytelser, utstyrsmuligheter og ikke minst gode kampanjebetingelser, er tiden inne nå. Reserver plass i vår boookingkalender nedenfor, og sikre deg en spennende opplevelse med Case IH High horsepower!