Firkantballepakkere

Beskrivelse

404 EH
Den 404 EH er den eneste slepte minifirkant og rundballepakker på markedet. Den øker effektiviteten på pakkeprosessen ved å ta opp rundballer rett etter pressa har kjørt. En hydraulisk pressearm og de unike valsene sikrer kontrollert ballelasting, posisjonering og jevn overlapping av plastfilmen. Pakkeren har helautomatisk elektronisk kontroll, slik at driften kan styres fra traktorhytta eller gjennom en fjernkontroll (ekstrautstyr.  Et forskjøvet feste gjør at enheten kan monteres på alle traktorstørrelser. Pakkemaskinen kan også arbeide stasjonært og bruker plast i størrelsene 250/350/500.

1814 S
1814 S er en ekstremt kompakt og effektiv torget og rundballepakkeren. Den er ideell for entreprenører som ønsker å pakke rundballene ved lagringsplassen. Innpakningen er helautomatisk og kan betjenes via radiofjernstyring fra traktorsetet. Mens innpakning foregår, kan gårdbrukeren stable fedig pakkede rundballer og forberede lasting av neste balle. Ballepakkeren har hydraulisk justerbare hjul som kan raskt endres til å passe ballestørrelser på 0,6 til 1,4 meter i høyden til et maksimum på 2 meter i lengde. Høydenivåer er også uavhengig hydraulisk justerbar på forsiden og baksiden for å sikre en solid stilling. Den 1814 S er utstyrt med en 20 hestekrefter Kubota dieselmotor og oljekjøler som standard.

1530 EH
Den robuste 1530 EH ballepakkeren er den mest allsidige av sitt slag, i stand til å pakke både firkant- og rundballer. Maskinen har et unikt valsesystem med to uavhengig drevne valser som sikrer en jevn og konsis ballerotasjon. Dessuten kan to baller bli pakket inn i en enkelt pakke.

1540 EH
Den robuste 1540 EH ballepakkeren er den mest allsidige av sitt slag, i stand til å pakke både firkant- og rundballer. Maskinen har et unikt valsesystem med to uavhengig drevne valser som sikrer en jevn og konsis balle rotasjon. Med to pakkearmer, er 1540 EH en meget rask og kan oppnå dobbel hastighet av en maskin med en arm. Twin baller kan også være pakket inn i en enkelt pakke.

Video - Se Tanco 1540 i aksjon

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Firkantballepakkere