GRESSTRIMMER 6.75 MED SNORSTART 2020, kr 5 592,-

Pris: 5592,- mva. ikke inkludert Referanse: 204678166

Informasjon

  • Arbeidstimer 0
  • Merke GRESSTRIMMER 6.75
  • Modell MED SNORSTART
  • Årsmodell 2020
  • Pris 5592

Beskrivelse

GRESSTRIMMER 6.75
Lav vekt og enkel manøvrering

PREMIER gresstrimmer veier bare 26 kilo, og er enkel å manøvrere for alle brukere. Og kreftene er mer enn tilstrekkelige for alle typer gresstrimmejobber. PREMIER leveres både med snorstart og el-start.

Produktdetaljer Delenr 43067M
• 5 ganger effekten til håndholdte klippere
• 9,2 Nm Briggs & Stratton motor
• 56 cm klippebredde
• 5 klippehøyder: 3,8 cm til 8,9 cm
• Klargjort for DuraBlades and Beaver Blade som ekstrautstyr
• 4,5 mm tykk tråd – tykkere og varer lenger enn tråden på andre gresstrimmere

Garanti:
• Unit: 2 år for privat bruk, 90 dager for yrkesbruk
• Motor: 2 år for privat bruk, 90 dager for yrkesbruk

Et hakk foran konkurrentene
Premier-modellen gir langt mer effekt enn en håndholdt gresstrimmer, og takler både all gresstrimming og lette og moderate klipperjobber med enkelthet. Med sine sparsommelige 26 kilo er den lett nok til å ta seg frem på ujevnt underlag, og den triller lett på sine store 14-tommers resin-hjul. Premier har en klippebredde på 59 cm, og kan høydejusteres i fem trinn, fra 3,8 til 8,9 centimeter.
6.75-serien (9,2 Nm) til Briggs & Stratton leveres både med smidig snorstart og el-start for maksimal startfunksjon. Hver DR gresstrimmer har to års garanti for privatbruk, og 90 dager for yrkesbruk. Briggs & Strattons motorer er konstruert for maksimal ytelse, for at du skal få mest mulig utbytte av din DR gresstrimmer.
En fleksibel rammedesign gjør at Premier klipper tett inntil grunnmurer, gjerder og andre hindre med presis kontroll. Fronten er forsterket med en plate i støpt aluminium, og denne beskytter maskinen mot støtskader.

Detaljer
Få mest mulig ut av din DR gresstrimmer med skreddersydd ekstrautstyr
Et variert utvalg av ekstrautstyr lar deg jobbe mer på en enklere måte. Klikk på ikonet nedenfor for å se alt ekstrautstyret.
DR gresstrimmertråd
TrimSafe Tree Guard
Kabelskinne
DuraBlades
Vedlikeholdssett

Solid gresstrimmertråd
Samtlige av DRs gresstrimmere/klippere er tilpasset 4,5 mm tykk kuttetråd. De solide og slitesterke trådene gjør at du kan bruke tid på klipping istedenfor å skifte tråd.
Pakkes ikke inn med vegetasjon
Til forskjell fra de fleste andre gresstrimmere pakkes ikke DRs gresstrimmerhode inn med vegetasjon, noe som har en tendens til å kvele motoren. DR Gresstrimmer jobber ufortrødent selv i høyt gress.
Patentert trådfeste
Tråden fester seg på sekunder uten bruk av verktøy. Du kan velge mellom fem forskjellige klippehøyder (3,8 cm til 8,9 cm) samtidig som du fester tråden. Du trenger verken verktøy eller ekstra tid. Klippehøyden justeres lavt for gresstrimming, og høyt for klipping av høyt gress eller ugress.
Briggs & Stratton motor
De legendariske kreftene, ytelsene og soliditeten hos Briggs & Strattons motorer gjør dem til et førsteklasses valg for gresstrimmerne våre. De er lette å starte, komfortable i bruk, og er utstyrt med et system som beskytter motoren mot fremmedlegemer som slynges opp mens du klipper.
Frontplate i støpt aluminium
Frontplaten i støpt aluminium beskytter DR Gresstrimmer mot støtskader. Bulker og riper er ikke til å unngå når du jobber, men du kan forsikre deg om at de ikke skader maskinen.
Beaver Blade for de største jobbene
Ekstrautstyret Beaver Blade forvandler gresstrimmeren til en kjedesag på hjul, og kan kutte trær på opptil 7,6 cm i diameter, raskt og effektivt. Dermed kan du skjære tykt ugress uten å bøye deg eller gå ned på knærne, som du må med en ordinær kjedesag.
Gresstrimmerhode med hurtiglås
Lar deg skifte gresstrimmertråd på få sekunder, uten problemer. Tråden stikkes inn i gresstrimmerhodet, og festes ved hjelp av en unik mekanisme. Perfekt for raskt trådskifte mens du jobber, og ved klipping av tykt ugress.
DuraBlades for 1 cm tykke kvister
Med ekstrautstyret DR DuraBlades kan du enkelt bytte ut gresstrimmertråden med metallblader innebygd i høyteknologisk polymer. Bladene skjærer enkelt gjennom kvister på opptil én centimeter i diameter.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Klipping
Klippebredde: 56 cm
Klippehøyde: 3,8 cm – 8,9 cm (justerbar)

Dimensjoner
Bredde: 55 cm
Vekt: 26 kg
Transportdimensjoner: 89 cm L x 57 cm B x 61 cm H
Håndtakshøyde: 79 cm – 125 cm
Transportvekt: 30 kg

Kontaktperson

Lars-Øystein Haganæs
+47 976 40 253