Case IH Farmall C

Case IH Farmall C er en velutstyrt, og kompakt jordbrukstraktor som passer til allsidig jordbruksdrift. Lav høyde og liten svingradius gjør modellen spesielt interessant for bruk med eldre driftsbygninger.

Introduksjon

Case IH Farmall C er en velutstyrt serie av småtraktorer fra 55 hk-75 hk. Den særpreges av førerhus med topp topp komfort og vendegir på rattstammen. Førerhuset har også bakovertrukket tak og kan leveres med glassluke i forkant som gjør at det blir perfekt sikt til lasteren.

Beskrivelse

Case IH Farmall C er en hendig og lettkjørt traktor med vendegir på rattstammen og et meget komfortabelt førerhus med topp ergonomi.

Store glassdører gir lett inngang til førerplassen fra begge sider. Den er ergonomisk utformet med fullt justerbart førersete, sammenleggbart passasjersete, flatt gulv, lavt støynivå. Mulighet for aircondition i tillegg gjør at både fører og passasjer trives i Farmall C.

Motorene er 4-sylindrede Common Rail som gir full effekt ved drivstoffbesparende 1800 o/min (55 C - 75 C) og 1900 o/min (85 C - 115 C). Dette holder ikke bare drivstofforbruket nede, det gir også høy komfort på grunn av lavere støy- og vibrasjonsnivå. Et maksimalt dreiemoment på 457 Nm nås ved drivstoffbesparende 1500 o/min, noe som gjør Case IH Efficient Power virkelig økonomisk.

Farmall C kan leveres med alternative girkasser slik at du kan velge den som passer best til dine behov. Toppversjonen har 24+24 gir med to-trinns Powershift, Powershuttle vendegir og knappekløtsjen Powerclutch (gjelder Farmall 85 C til 115 C). Kraftuttakshastighetene 540 og1000* er tilpasset det motorturtallet der effekten er størst for å oppnå maksimal effekt.

Hele det hydrauliske systemet på Farmall C er konstruert og dimensjonert for varierte oppgaver innenfor landbruk, kommunal - og entreprenørvirksomhet. De to minste modellene har mekanisk betjent trepunkt med en maksimal løftekapasitet på 2500 kg. 85 C - 115 C kan spesifiseres med det samme enkle mekaniske systemet eller elektronisk styrt trepunkt som gir enda bedre førerkomfort og presisjon. Løftekapasitet på Farmall 85 C - 115 C er hele 3565 kg. Enten det er i lett veivedlikehold, i frontlasterarbeid eller med front- og bakmonterte slåmaskiner: Farmall C har krefter og hydraulikkapasitet til alle oppgaver.

Be om tilbud på Farmall C

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el