Case IH Farmall A

Case IH Farmall A er oppfølgeren til Case IH JX med et bredere modellutvalg enn noen gang før. Nytt førerhus med bedre komfort, bedre ergonomi og mer utstyr er et viktig argument.

Introduksjon

Allsidig, Smidig, Sterk. Perfekt tilpasset dine aktiviteter. Oppbygging av Farmall A er slik at både nye og uerfarne brukere raskt blir fortrolig med traktoren. Vi har jobbet sammen med våre kunder for å skape en ny serie av mindre traktorer, ved å sette egenskaper som manøvrerbarhet, sikt og betjening på toppen av listen over funksjoner. De lave driftskostnadene gjør at Farmall A er en investering som er lett å rettferdiggjøre.

Beskrivelse

Mens Farmall A kanskje ikke er like teknisk raffinert som de større Case IH-traktorene, så har den alle viktige funksjoner og egenskaper som den trenger og fremhever seg som svært brukervennlig. Istedenfor elektroniske bryter, gir mekaniske spaker med liten betjeningskraft en sikker og direkte kontroll over hver funksjon.

Farmall A overholder alle de nyeste sikkerhetsstandarder for beskyttelse av fører og eventuell passasjer, og motorene overholder Tier 3b-kravet for utslipp for å sikre et rent og sikkert arbeidsmiljø. Utprøvd transmisjon, kvalitetskomponenter og en holdbar konstruksjon er kombinert for å sikre en god driftssikkerhet. Uansett hvilken utgave du velger, så kan du være trygg på at Farmall vil levere.

Be om tilbud på Farmall A

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el