Englands største tilhengerprodusent

Ifor Williams Trailers Ltd. ble etablert på landsbygda, Nord i Wales av grunnlegger Ifor Williams i 1958. Med sterk bakgrunn og erfaring fra landbruket startet de med  design og produksjonen av dyrehengere.

Nå, 60 år senere, er Ifor Williams Trailers Ltd. Storbritannias største produsent av biltilhengere
med totalvekt opp til 3.500 kg. Selskapet har fem ulike fabrikker lokalisert på landsbygda i Wales. De sysselsetter rundt 800 personer og har aldri produsert til lager. Produktdistribusjonen håndteres av et verdensomspennende nettverk av hoveddistributører. Norge er blant de største kundene.

Tilhengerproduksjonen hos Ifor Williams er fordelt på fem ulike produksjonsanlegg. Det fleste komponentene er tilvirket lokalt for å ha full kontroll over kvaliteten. Kritiske komponenter som akslinger og bremsetromler er designet og egenprodusert.

Helsveiset varmgalvanisert ramme og stive akslinger gir kompromissløs styrke og holdbarhet. Unike bladfjærer er utviklet for en trygg, behagelig og stabil tur. Alle chassis og understell er behandlet i eget galvaniseringsbasseng for å hindre rustdannelser.

Tilhengerne er i stor grad montert manuelt for hånd, for å sikre førstehåndskvalitet.

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el