Duun beitepusser

Duun beitepussere er en ny redskapsserie med høgfaste stålkvaliteter i skrog, valse og rotor. Beitepusserne leveres standard med motkniver som sørger for fin-deling av lange objekter som kvist. Kraftig reimdrift med kvalitetsreimer tåler store påkjenninger.

Beskrivelse

Knivfestene er i 16mm seigherdet materiale med en profil som gir kollisjonsbeskyttelse og bidrar til at de ikke deformeres når knivene slås av. Skroget er utformet slik at hulrommet mellom kniver og skrog er minst der massen møter knivene og hvis stein og fremmedlegemer blir plukket opp og passerer knivene vil de komme ut uten å skade beitepusseren.
 
Beitepusserne leveres standard med motkniver som sørger for findeling av lange objekter som kvist. Motholdskinne kan monteres som ekstrautstyr og gir finere snitting av materialer som gras.
 
Beitepusserne har kraftig reimdrift med kvalitetsreimer som tåler store påkjenninger. BP220 har fire reimer og leveres som 540 rpm. BP280 og BP300 har fem reimer og ved å bytte plass på reimhjulene kan man dreve om fra 540 rpm til 1000 rpm.
 
Beitepusserne har trepunkt med hydraulisk sideforskyving på 50 cm. Trepunkten har flytspor i festeørene til armer og toppstag og dette sammen med rullevalsen gjør at beitepusseren følger terrenget godt. 
 
 

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Beitepusser