Bale Shear

Beskrivelse

I73 Bale Shear
I73 Bale Shear ble lansert etter den svært vellykkede introduksjonen av I70 Bale Shear. Den nye I73 tillater nå enda større diameter rundballer opp til 1,5 m i diameter. I73 leveres med en justerbar gripeenhet som gjør at den kan brukes på vanlige 1,2 m diameter rundballer. I73 skjærer seg lett gjennom rundballer, halm og høy.

Ideell for håndtering av rundballer direkte i blandevogn eller rundballekutter. I73 holder plasten og nettet mens den deler rundballen.

Våre kunder opplever nå reduksjoner i blandetider på over 60%!

Resultatet - massive innsparinger i arbeidskraft, drivstoff og vedlikehold på fullfôrblandere og spesielt drivsystemet på disse.

Enheten krever bare en hydraulisk kobling (forsyning og retur), og kan enkelt tilpasses de fleste traktorer, hjullastere og teleskoplastere.

Deler rundballer opp til 1,5 m og samtidig beholde plast og nett
Mate direkte på fôr passasje eller matere
Direkte splitte og mater bale i kostholdet mater
Kutter silofôr, høy og halmballer med letthet

I75 Multi Shear
I75 Multi Shear er vår nyeste innovasjon i landbruksredskaper. Det er et universelt verktøy for håndtering av løs og pakket silo. Dette fungerer som en siloblokkskjærer og en balledeler. Drevet av to høykapasitets hydrauliske sylindre, front- og sidebladene kutter siloblokken og etterlater en ren, forseglet overflate for å hindre gjæring. Rundballer kan også enkelt deles mens plast og netting beholdes. Den revolusjonerende I75 er ideell for bønder som trenger en komplett fôringsløsning.

Deler rundballer fra 1.2m til 1.5m og samtidig beholde plast og nett
Mate direkte på fôr passasje, fôr trailere, ring matere og slanke matere
For surfôr og baller av silofôr, høy og halm 
En standard hydraulisk kobling

Video - Se hvordan Tanco I75 MultiShear fungerer:

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Bale Shear