Axial Flow 240-serie

Den økte motoreffekten på alle modellene i 240-serien oppfyller kravene fra storgårder og maskinentreprenører: Stor kapasitet selv under de vanskeligste forhold. Case IH – oppfinneren av enkeltrotor-treskeren Axial-FLOW® bedriver kontinuerlig produktutvikling.

Introduksjon

Loelevator, rotor, korntank og tømmesystem er konstruert for å håndtere store kornmengder på kort tid. Motoreffekten i Axial-Flow er tilpasset dagens utfordrende høsteforhold uten å sløse med drivstoffet. Samtidig er produktiviteten optimalisert og spillet ytterligere redusert, selv ved store kjørehastigheter. Større korntank bidrar også til økt totalkapasitet.

Beskrivelse

Case IH 240-serien er maskinen for de aller største – for storgårdene, maskinlag og maskinentreprenører. De er utviklet og bygget for å gi lave driftskostnader og den aller største pålitelighet. Sentrum i Axial-FLOW er den velprøvde enkeltrotor-teknologien, som gir effektiv, men skånsom tresking, minimum kornspill og god kornkvalitet.

240-serien kan leveres med et stort spekter av nyeste generasjon Case IH skjærebord i bredder opp til 12,5 meter. De er konstruert spesielt for europeiske forhold med store halmmengder, og gir jevn innmating for å utnytte treskerens store potensiale.

Rotoren i alle treskerne i den nye 240-serien er nå konfigurert med nye slagerjern for oljevekster, spesielt utviklet for europeiske forhold med store avlinger. Den nye rotoren optimaliserer produktiviteten i alle avlinger og under alle innhøstingsforhold. Den skånsomme treskingen sikrer at hvert korn kommer inn i korntanken med minimalt med treskeskader.

240-serien Axial-FLOW® har stor korntank, tilpasset store avlinger og treskerens store kapasitet. På modellene 8240 og 9240 rommer tanken hele 14.400 liter. 8240 har en tømmehastighet på 144 liter/sek, 9240 hele 159 l/sek.

Axial-FLOW 240-serie åpner også for å velge beltedrift på forakselen. Dette gir større trekkraft og langt lavere marktrykk, men likevel en transportbredde på bare 3,5 meter med 610mm brede belter. Avhengig av krav til kjørekomfort og marktrykk, kan man velge mellom standard- eller fjærende løpehjul i beltevangen.

Det skal godt gjøres å finne en skurtresker som byr på høyere komfort enn Case IH Axial-FLOW®. Velg mellom to førerhus: Comfort eller Luxury. Uansett valg: Multifunksjons kjørespak er standard. Den har ergonomisk plasserte brytere og knapper for alle de viktigste treskerfunksjonene.

Axial-Flow® 9240 drives av den nye motoren Cursor 16 fra FPT Industrial som fikk utmerkelsen ‘Diesel of the Year’® for 2014 av det anerkjente Diesel Magazine. Dette er den ideelle motoren for 9240, det nye flaggskipet i Axial-Flow ®

Be om tilbud på Axial Flow 240-serien

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el