Case IH Axial Flow 140

Den nye Case IH Axial-Flow® 140-serien er bygget for å mestre utfordringene i det Europeiske jordbruket der været gir ofte ikke mer enn korte tidsluker for å få arbeidet gjort, samtidig som avlingene er store med lang halm, og det er store krav til produktkvalitet.

Introduksjon

Case IH Axial-FLOW® 140-serien er konstruert for å møte kravene til kapasitet, komfort og driftsøkonomi. Vesentlige funksjonsforbedringer på de nye modellene inkluderer økt motoreffekt som møter Stage IV utslippskravene, forbedret rotordesign som er optimalisert for europeiske treskeforhold i alle vekster for å gi skånsom tresking og høy gjennomstrømning.

Beskrivelse

Siste generasjonen Case IH skjærebord leveres i bredder på opptil 9,3m for 140-serien. De er konstruert spesielt for europeiske forhold med store halmmengder, og gir jevn innmating for å utnytte treskerens store potensiale. Innvendig er treskerrotoren er forbedret med nye slagerjern for oljevekster gir det velprøvde og enkle rotorkonseptet høy gjennomstrømning, god uttresking og topp kornkvalitet under alle innhøstingsforhold. Det gode samspillet mellom motor og rotor gir stor kapasitet med lavt drivstofforbruk. I tillegg til gjennomgående høy kapasitet i alle avlinger og situasjoner, gir rotorsystemet også en effektiv uttresking, lite spill og skånsom behandling av både korn og halm.

Axial-FLOW®  skurtreskere har bransjens største effektive såldareal. Fem store skruer i stedet for kornplate gir jevn mating til såldene også i bakkete terreng. Det store såldarealet tar hånd om store volumer og sikrer rent korn med minimalt, spill også under de mest krevende innhøstingsforhold. 

6140 og 7140 Axial-FLOW® har korntank som rommer hele 10 570 liter. De har også en tømmekapasitet på hele 113 l/sek. Den lange tømmeskruen gir god avstand mellom tresker og tilhenger, og god høyde for høye tilhengere.

Video

Be om tilbud på Axial Flow 140-serien

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el