Andre redskaper

Beskrivelse

TKS Transportgaffel
Praktisk transportgaffel for løfting og transport av paller, kasser og annet stykkgods. Transportgaffelen er konstruert for å løfte paller, kasser og egnet stykkgods inntil 1500 kg fordelt på 2 tinner. Monteres bak på traktor eller på lasteapparat. Leveres standard med 3- punkts feste. Kan påmonteres hurtigkoblingsramme for «Trekant» eller HMV/Trima.

TKS Rundballegaffel med spyd
Rundballespydene festes til ryggen i tverrbjelken som bildet viser. Man bruker to tinner for å unngå rotasjon på rundballen, samtidig som man får nok styrke på tunge rundballer.

Underhaug Multisvans
Underhaug Multisvans er et virkelig robust redskap for front- eller bakmontering som egner seg for alle transportoppgaver. Den robuste konstruksjonen er laget for enkel og lett tilpassing til alle typer frontlastere og hurtigkoplingsrammer. Kan også leveres med vanlig 3-punkt kopling, 11 til 27 tinder, dvs. en arbeidsbredde på mellom 1,5 og 2m. Tindeavstand kan være 10 eller 20 cm

 

UM-8028 Hjulgrabb
Hjulgrabb for vått og tungt fór. Den er først og fremst beregnet på transport og fordeling av silogras, vått gras, luta halm og annet grøntfôr inne i fjøset. Den er lett å arbeide med, og den store fordelen er at all manuell på- og avlessing bortfaller. Arbeidsstudier viser at en kan utrette langt mer med hjulgrabb enn når man sliter manuelt.

Vekt: 32 kg
Størst bredde: 60 cm
Hjul: 16’’ (4,00x8’’) luftgummihjul
Kapasitet: Ca. 75 kg våtfôr pr. lass

 

UM-8003 Kraftfôrvogn
Kraftfórvogn med lufthjul – det ideelle redskap for nøyaktig og rask utføring av kraftfóret. Utmatingssystemet er meget enkelt og sikkert – og gir helt nøyaktig utporsjonering. Utløpstuten kan innstilles slik at den passer til forskjellige høyder på krybbene. Også hjulgangen er stillbar i forhold til kassen.

Tot. lengde (inkl. håndtak) 128 cm
Største bredde: 78 cm
Hjulavstand (utv.): 62 cm
Total høyde: 93-143 cm
Høyde på utløpstut: 15-65 cm
Beholderkapasitet: 200 l
Egenvekt: 70 kg

Be om tilbud på Andre redskaper