ZA-TS

Amazone ZA-TS har tankvolum fra 1.400 til 8.200 liter og er utstyrt med TS-spredesystem som er konstruert for arbeidsbredder på opptil 54 m og en unik nøyaktighet og betjening av kantspredning. Det nøyaktige veiesystemet, den komfortable Argus Twin-teknologien, og mange andre detaljer, gjør disse gjødselsprederne til de mest moderne i klassen.

Introduksjon

Beskrivelse

TS-sprederen har det nye integrerte grensespredningssystemet AutoTS som kan betjenes elektromekanisk. For skifte fra normal- til grensespredning aktiveres forskjellige skuffer på spredeskiven.

Førsteklasses grense spredningsmønster uten skifte av skiver – fra traktorsetet, under kjøring – uten at det er nødvendig å stoppe.

Toppargumenter:
• Stort beholdervolum, opptil 4 200 liter
• Opptil 54 m arbeidsbredde
• Opptil 650 kg/min
• Opptil 500 da/t
• Kan kjøres i opptil 30 km/t
• 200Hz veieteknikk med helningssensor
• Moderne ISOBUS-kommunikasjon

Ingen dreieprøve. Angi spredemengden, og kjør! Enklere blir det ikke!
Veiesystemet gir kontrollert komfort og økt sikkerhet. Det beregner de forskjellige egenskapene til gjødselen online med 200 Hz-veieceller – med stor målenøyaktighet.

Det sammenligner automatisk den faktiske spredemengden med den innstilte mengden. Avvik i flyteegenskaper, for eksempel ved heterogen mineralgjødsel, registreres, og sprederen stilles automatisk inn på nytt via de elektriske doseringsspjeldene.

For en slagbasert næringsbalanse blir dessuten spredningsmengden nøyaktig dokumentert.

For balansert næringsforsyning kan spredemengden endres med et knappetrykk på ISOBUS-terminalen.

Helningssensoren sørger for at du holder balansen

Kombinasjonen av helningssensorsystem og veiealgoritme øker presisjonen og slagkraften til veiesprederne ZA-TS Profis.

Ved hjelp av et helningssensorsystem tas mulige effekter av endring av tyngdepunktet til Profis under kjøring med i betraktningen under måling: En toakslet helningssensor, som registrerer helningen mot venstre og høyre, korrigerer målefeil som kan oppstå ved kjøring i oppover- eller nedoverbakke eller ved kjøring i skråninger.

I kombinasjon med en intelligent veiealgoritme registreres dermed avvik i flyteegenskaper ved heterogen mineralgjødsel, enda bedre, og sprederen stilles automatisk inn på nytt via de elektriske doseringsspjeldene.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Amazone ZA-TS

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el