UX åkersprøyte

Sprøyteteknologi av fineste slag!

Introduksjon

 

 

Beskrivelse

Den slagkraftige, kompakte tilhengersprøyten med lav vekt og lavt tyngdepunkt, som du raskt og trygt kan kjøre på offentlig vei, dosere raskt, behagelig og feilfritt og sprøyte miljøvennlig på åkeren med.

Du sparer tid, nerver og utgifter!

Fordelene med UX:
Tank med gunstig tyngdepunkt og helt glatte vegger
Bomsterk profilstålramme
Parallelloppheng til bommer med flerlags støtdemping
Superstabil, superlett og superkompakt sprøytebom
Kraftige pumper
Brukervennlig brytersentral med entydige spakposisjoner
Moderne, brukervennlig armatur- og datateknologi

Betjeningsterminaler

AMASPRAY+ – enkel og allsidig
AMASPRAY+ gir mulighet til en enkel, men likevel helautomatisk regulering av UX. Brytere som er integrert i kjørecomputeren, gjør det mulig å koble inn og ut 5, 7 eller 9 seksjoner.

AMASPRAY+ har en digital trykkindikator og en digital nivåindikator. Den registrer utsprøytede mengder og bearbeidede areal. Betjeningen av hydraulikkfunksjonene skjer via styreapparatene på traktoren. Bomhellingen og -låsingen vises også i AMASPRAY+. Som ekstrautstyr kan bommen foldes inn ensidig med AMASPRAY+ eller kantdysene kan styres.

Sprøytecomputeren AMASPRAY+ kan også brukes sammen med det serielle grensesnittet for automatisk dokumentasjon (ASD) og delarealspesifikke anvendelser.

AMATRON+ - moderne og fremtidsrettet
Kjørecomputeren AMATRON+ gir mulighet til helautomatisk regulering av innstilt spredemengde (l/ha). Definerte mengdeendringer blir raskt og nøyaktig utført i forhåndsvalgte prosenttrinn. Denne moderne kjørecomputeren er særdeles allsidig, takket være det oversiktlige, enkle og logiske menysystemet. Det store, refleksfrie displayet er ypperlig for å overvåke systemet. Den utrolig kompakte computeren tar liten plass i førerhytta.

AMATRON+ gjør det også mulig å bruke Distance-Control for bommen, TrailTron for sporfølgende sleping og komfortpakken for fjernbetjening av sprøytevæskekretsløpet.

Den digitale nivåindikatoren sørger for kontinuerlig og sikker nivåkontroll. Via den digitale trykkindikatoren kan AMATRON+ hele tiden vise og kontrollere det gjeldende trykket.

Computeren har en jobbadministrasjon med lagringsplass for 20 jobber. Tilkobling til den automatiske avlingsdokumentasjonen (ASD) er mulig. AMATRON+ er klargjort for ISOBUS og har et serielt grensesnitt for tilkobling av GPS-terminaler og nitrogensensorer.

AMATRON+ kan også brukes til AMAZONE-gjødselspredere og AMAZONE-såmaskiner.

GPS-Switch for AMATRON+
Dette GPS-støttede kjørecomputersystemet automatiserer posisjonsnøyaktig kobling av maskinen i vendeteiger, utløpere og kiler. Det tas hensyn til arbeidsbredden og plasseringen av seksjonene. Avhengig av kvaliteten på GPS-signalet er det mulig med svært nøyaktig kobling. GPS-Switch kjørecomputer er allsidig og kan brukes både til gjødselspredere og plantesprøyter med AMATRON+.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Amazone UX

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el