D9 såmaskin

Påbyggingssåmaskinene D9 kan brukes alene eller kombinert med alle aktive jordbearbeidingsmaskiner til såing med pløying og såing med markdekking.

Beskrivelse

Derfor blir disse såmaskinene utstyrt vekselvis med WS-slepelabber eller RoTeC-Control-rullelabber. Alle såmaskiner er som standard utstyrt med store hjul, ca. 600 mm i diameter, for å redusere uønskede hjulspor.

D9 Special
D9 Special er konstruert for små og mellomstore bruk og har arbeidsbredder på 2,5 m og 3 m. Denne prisgunstige startserien gir også små bruk og deltidsbønder muligheten til å arbeide med AMAZONE-kvalitet.

For det er ikke inngått noen kompromisser med hensyn til doseringsnøyaktighet og nedmoldning av frøene. Tankstørrelsen for den 3 m brede D9 Special er fra 450 l til maksimalt 850 l ved montering av et tank påbygg på 400 l.

D9 Super
D9 Super tilbys for middels store og store bruk og har arbeidsbredder på 3 m, 3,5 m og 4 m. I koblingsramme leveres også D9 Super med arbeidsbredder på 9 m og 12 m. Den stabile konstruksjonen på en 3 m bred D9 Super gjør det mulig å utvide såkassen på 600 l til 1000 l.

AMALOG+, AMADRILL+ og AMATRON 3
Med kjørecomputerne AMALOG+, AMADRILL+ og AMATRON 3 kan du styre kjøresporkoblingen og forhåndsmerkingen. Opprettelsen av kjørespor kontrolleres av en sensor, og det er enkelt å programmere om til andre kjøresporrytmer. Displayet viser arbeidsstillingen til spormarkører og kjøresporkobling, i tillegg til det sådde arealet og nivået i såkorntanken.

Med AMADRILL+ eller AMATRON 3 kan du justere såmengden i ønskede trinn fra traktoren. Med AMATRON 3 er det i tillegg mulig å opprette intervallkjørespor i skråninger.

Med det integrerte grensesnittet kan AMATRON 3 enkelt og sikkert kobles til mange forskjellige GPSterminaler og lomme-PC/PDA-løsninger som finnes på markeder – med ledning, eller trådløst via Bluetooth. Dermed har du tilgang til et stort spekter av tilbud, for eksempel for automatisk jorderelatert dokumentasjon. En stor fordel ved AMATRON 3- kjørecomputeren: Den kan brukes som universal betjeningsterminal også for andre AMAZONE maskiner

Teknisk spesifikasjon

 

Be om tilbud på Amazone D9

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el