Alterra 450

Introduksjon

Alterra 450 er stilige, lette og mer allsidige enn konkurrerende ATVer. Alt fra Duramatic-automatgir, justerbar uavhengig fjæring (midsize), valgbar 2WD/4WD-instilling og pulverlakkert stålfelger er standard.
Alterra 450 er ustyrt med tilhengerfeste og bagasjebærerne er kraftige, de er klassifisert for 34kg fremme, og 68 kg for den bakre bæreren. Den totalt uavhengige fjæringen gir deg 10 tommers bakkeklaring og 7 tommers fjæring. De doble A-armene optimaliserer hjulbevegelsen, gir mer responsiv styring og bedre svingradius.
Det nye Alterra-chassiset gir en mer oppreist sitteposisjon, som gir forbedret ergonomi og et kjøretøy som er enklere å håndtere med en forbedret svingradius, noe som gir føreren en enklere jobb.
Duramatic ™ automatisk girkasse er kvalitetssikker. Den implementerer en sentrifugalkobling med variatordrift. Når turtallet øker, kobler sentifugalkoblingen inn. Slik reduseres variatorenreimens slitasje og levetiden på kraftoverføringssystemet forlenges. Leveres som rød og blå.

Be om tilbud på Alterra 450

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el