På vegen

  • 0-40 km / t ved 1700 o / min betyr lavt drivstofforbruk
  • Fjærende foraksel gir en behagelig kjøretur og bedre trekkraft

Lasterarbeid

  • Solid foraksel med en nyttelast på 3.500 kg
  • Komfortabel betjening av lasteren med elektronisk joystick
  • Rask retningsendring med powershift

På jordet

  • Optimalisert integrasjon av fronthydraulikk i chassiset
  • Opptil 7 eksterne hydraulikkuttak for å håndtere alle redskaper
  • Trepunkt bak med opptil 5600 kg løftekraft

Case IH tar i bruk en velprøvd motorteknologi fra FPT i Vestrum CVXDrive. Motoren har allerede vist enestående effektivitet i DLG PowerMix. 4,5 l-motoren bruker vanlig commonrail innsprøytning og har et ytelsesområde fra 100 til 130 hk med nominell effekt, med 110 til 140 hk maksimal effekt fra 1.700 til 1.900 o / min. En svært avansert wastegate turbo med intercooler gjør motoren sterk som en okse med et kraftig momentøkning ved lave motorturtall. Maks dreiemoment allerede ved 1300 o/min.

Den kontinuerlig variable transmisjonen på Vestrum CVXDrive har sømløse hastighetsendringer mellom null- og toppfart, med integrert krypegir og bare 1700 omdreininger i 40 km/t. Den har også Active Hold Control, slik at du kan stoppe og starte uten å bruke kløtsjen eller bremsene.

Vestrum CVXDrive har et luksuriøst førerhus med fire stolper og komfortabel betjening. I design og utforming er det likt med førerhusene som også benyttes på de større modellseriene Maxxum og Puma. Betjeningen på Multikontroller armlenet er også tilsvarende den som brukes på større Case IH-modeller.  Dette er en meget enkel og intuitiv betjening som sikrer at brukere som er kjent med andre traktorer i familien, finner seg raskt til rette i førersetet, mens de som er nye, bare trenger kort tid på å bli kjent med traktoren sin. 

Hydraulikken er også dimensjonert for tunge jobber. Trepunktkoblingen, enten Kat II eller III N, gir opp til 5600 kg løftekraft i kombinasjon med 110 l / min CCLS-pumpe. Så selv de tyngste redskapene kan brukes med et minimum av krefter. Fronthydraulikken for de som velger det, er godt integrert i chassiset og løfter opp til 2300 kg. 

Vestrum CVXDrive-modeller har Headland Management Control II, som er designet for å automatisere funksjonene på vendeteigen. Hvert trinn kan enkelt programmeres enten ved tilbakelagt tid eller avstand. Med ISOBUS III er det også mulig å la redskapet styre traktoren og automatisk justere fremdriftshstighet, trekkstengenes posisjon og kraftuttakshastighet, samt betjene fjernventiler avhengig av redskap.

De første eksemplarene av Case IH Vestrum er snart i Norge.
 

Ønsker du tilbud på en Case IH Vestrum? Fyll inn nedenfor og send inn!

Hva vil du ha tilbud på?