Dyrsku´n er en av de største årvisse landbruksmessene og trekker besøkende fra store deler av Sør-Norge. Mer enn 90 000 mennesker er innenfor portene i løpet av de tre dagene som arrangementet pågår. I tillegg til landbruksmaskinbransjen er det også et virkelig gammeldags fesjå med utstillinger og bedømming. Over 200 ulike husdyr blir mønstret, vurdert og premiert. Det er også ulike former for tevlinger for barn og ungdom og ikke minst er det en arena som presenterer hele reisen fra jord til bord med matvarer fra hele landet.

– For landbruksmaskinbransjen er Dyrsku´n et godt gammeldags marked der det alltid gjøres gode handler. Vi håper selvsagt mange også i år kommer innom vår stand for å gjøre et godt kjøp, sier Jan Erling Yri hos A-K maskiner som er ansvarlig for A-Ks stand. – Vi presenterer årets nye traktormodeller fra Case IH og New Holland i Maxxum og T6 seriene med sine unike transmisjoner. Vi viser et bredt utvalg av vår redskapsportefølje med Duun, Kongskilde og Amazone i fremste rekke. Vi har dessuten en stor butikk, der det vil bli gode tilbud på skog- og hageprodukter fra Husqvarna, vaskere fra Kärcher, arbeidstøy fra Helly Hansen, og mye mer. Vi har trommet sammen et stort mannskap og lover at alle som besøker oss skal bli tatt godt i mot, avslutter Jan Erling Yri.

Lagersalg av gamle deler

I forbindelse med Dyrsku'n har vi også hentet fram en rekke eldre reservedeler som nå skal selges ut fra lager. Over til høyre ligger en liste over delene som selges til sterkt rabbatterte priser.Delene får du kjøpt ved å henvende deg til din nærmeste A-K avdelin. Et utvalg av delene vil også bli tatt med til Dyrsku'n.