Bedre utnyttelse av nitrogenet, kombinert med miljøtilskudd i mange områder,  gjør stripespredning stadig mer aktuelt.

Reime har en tid hatt stripespredere med og uten slepesko,  for større vogner i programmet. Nå kommer de også med en løsning for mindre vogner med 7,5 meters arbeidsbredde og som i tillegg kan ettermonteres på vogner så langt tlbake som slutten av 90-tallet.

I utviklingsarbeidet har det vært overordnet å finne en løsning med lav egenvekt og montering så tett på tanken som mulig for å beholde god vekt på trekkroken. Selv med tom tank er dette viktig både for fremkommelighet og kjørekomfort.

I tillegg til dette jobber Reime kontinuerlig videre med stripespredere til hele vognprogrammet også til stålvognene. En ny 12-meters versjon er på trappene opplyser produktsjef Jan Ketil Borge hos Reime & Co.

 

Ny vognmodell P 7500

Samtidig med den nye stripesprederen kommer Reime & Co i høst også med ei ny glassfibervogn med betgnelsen P 7500. Dette er ei kompakt og fin vogn som er godt tilpasset mange norske bruk. Den vil leveres som standard med Reimes sentrifugalpumpe, doble fanespredere, hydraulisk lokk, LED lys og hydrauliske bremser. 

 

Se video nedenfor der Jan Ketil Borge forteller om egenskaper og utvalg av gjødselvognprogrammet fra Reime & Co