Sjekk spredebildet med mobilen

Amazone EasyCheck

Å kontrollere spredebildet til gjødselsprederen har aldri vært enklere. Amazone EasyCheck er et nytt enkelt hjelpemiddel fra Amazone der du benytter mobiltelefonen til å registrere og beregne spredebildet. Enkelt, raskt og rimelig.

Amazone EasyCheck består av et sett med samlematter som legges ut på samme måte som tradisjonelle gjødselbakker. I stedet for å måle hvor mye gjødsel som treffer mattene, tar du bilde av mattene med mobilen. En tilhørende app analyserer bildene og gir deg svar på om maskininnstillingen er korrekt eller gir avvik i spredebildet. 

Har du en Amazone gjødselspreder gir EasyCheck deg en rask og direkte anvisning på innstilling av maskinen basert på det aktuelle gjødselslaget og forholdene når du kjører. EasyCheck er en app som kan lastets ned til både Iphone fra Appstore og til Android fra Google Play. Den er meget enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre før du starter prøvetakingen er å definere maskintype, gjødselslag og gjødselmengde du ønsker. Det gjøres med enkle valg i appen. Deretter legger du ut mattene i fire rader etter hverandre med innbyrdes avstand som blir angitt i appen. Prøvetakingen gjøres i to omganger på henholdsvis høyre og venstre side.

Når du har kjørt over mattene med normal kjørefart og innstilling, tar du med deg telefonen og fotograferer hver matte med gjødselinnholdet. Utfra disse bildene beregner deretter appen hvordan spredebildet ser ut og gir deg verdier for dette. Samtidig får du anbefaling om hvordan maskinen bør stilles for å få best mulig resultat og om det er nødvendig med en korreksjon. Alt sammen er unnagjort på minutter og gir en ekstra sikkerhet for at du får en optimal gjødsling utfra gjeldende forhold.

EasyCheck som fikk sølvaks under årets Agroteknikk, er et meget enkelt og rimelig utstyr. Det kan også benyttes til kalibrering av spredere fra andre merker, selv om man der ikke får forslag på innstillinger. Selve appen er gratis å laste ned. Mattene kan bestilles hos A-K maskiner. 

 

Vill du vite mer om EasyCheck? Fyll ut nedenfor og send inn

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el