Se våre nyheter på Agroteknikk

A-K maskiner har som tidligere år en stor stand i hall C under årets Agroteknikk den 25-28 november. Der viser vi flere nyheter, blant dem den nye Metantraktoren fra New Holland som også er en av åtte produkter som har vunnet Gullakset under årets utstilling.

 

 

 

I tillegg til New Holland og Case IH har A-K maskiner også fått omtale og status som offisielle Agroteknikk-nyheter for flere andre produkter som blir presentert under messen.

En av disse er MultiOne EZ, en elektrisk minilaster med firehjulsdrift, midjestyring og god løftekraft. Årets nyhet er EZ 8 med Lithiumsbatteri og en ny hydraulikkpumpe som leverer 35 l/min. Dette gir en løftekraft på hele 1800 kg. Maskinen har teleskoplaster og rekker helt opp til 2,9 meter løftehøyde. Maskinen har opptil fire timers driftstid på fulladet batteri og håndterer enkelt tunge rundballer.

Klikk og se mer om MultiOne EZ her

I tillegg til Metantraktoren, viser vi fra New Holland også den nye T7.315HD. Dette er den største av modellene i T7 serien som i år er oppgradert med helt nytt romslig førerhus, nye instrumenter og betjening, og byr på en overlegen komfort med suverene kjøreegenskaper.

Klikk og se mer om den nye T7.315HD her

Fra Case IH har vi i tillegg til mange andre modeller med den nye Puma 240 som i høst ble lansert med nytt design enda kraftigere lyspakke med blant annet LED arbeidslys i kombinasjon med kjørelysene. Den har også en ny integrert fronthydraulikk som bygger mindre ut enn tidligere.

Klikk og se mer om den nye Case IH Puma 240 her

Fra Amazone viser vi nye sprøyter UF 02 serie som har fått mye av det samme designet og utstyret som UX 02 serie når det kommer til betjening og bruk. De trepunktmonterte sprøytene kan også leveres med fronttank til traktoren som totalt gir nesten samme kapasitet som en trailersprøyte.

Fra Amazone viser vi dessuten den nye kultivatoren Cenio som nå er tilgjengelig i Norge. Som en lettere lillebror til Cenius, er dette en fleksibel grubber/kultivator i arbeidsbredder 3 m, 3,5 m og 4 m i fast seksjon og passer til traktorstørrelser fra ca 100 hk. Den kan bearbeide jorda fra 5 til 25 cm arbeidsdybde, i såvel stubbearbeiding som vanlig harving og  dypere grubbing.

Klikk og se Cenio i arbeid her

I Amazoneavdelingen har vi selvsagt også med såmaskinene Cirrus og D9 samt gjødselsprederne ZA-V og ZA-TS. Felles for alle disse er at de kan betjenes med den nye Amatron 4 terminalen som du kan få en grundig demo av når du besøker oss.

Ellers vil alle A-K maskiners leverandører være representert på standen med det siste nye av produkter. Dette gjelder Igland, Pronar, Palax, Kongskilde, Tanco, Reime og Sovema.

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el