Det hele startet med at Tjalve Braut gjerne ville involvere datteren, Oda, mer i gårdsdriften og da må det jo også kjøres traktor. Oda ønsket seg en rosa traktor og slik ble det. På Dyrsku’n 2018 i Seljord nå i september fikk Oda nøkkelen til en meget velutstyrt, rosa New Holland T7.210. Litt av en overraskelse på 15 års dagen, synes vi. For å vise at dette var Oda sin idè, har den «MADE FOR ODA» med store rosa bokstaver på begge sider. Det er altså ingen tvil om hvem som sitter bak rattet på denne flotte traktoren fremover.

Tjalve Braut har i mange år vært en lojal kunde av A-K maskiner AS avdeling Nærbø. Han og selger Tor Egil Rosland ble enige om en meget velutstyrt traktor med Power Command (full powershift), Sidewinder-armlene med touchskjerm, full GPS og 360 graders LED-belysning for å nevne noe.

Som en del av handelen fikk Oda også et gavekort hos A-K maskiner på kr. 10.000. Etter initiativ fra henne har disse pengene gått til Kreftomsorgen i Rogaland. Et flott forslag fra Oda som vi støtter fullt ut. Vi gratulerer familien Braut med ny traktor og ønsker lykke til med både traktorkjøring og gårdsdriften.