Nye New Holland T7HD - Nytt nivå for førerkomfort

New Holland har nettopp presentert sine nye toppmodeller i T7 HD serien. De kommer med et helt nytt førerhus som bringer førerkomfort og betjening til et nytt nivå i traktormarkedet.

Det nye førerhuset til New Holland T7 HD har fått betegnelsen Horizon Ultra. Det er større og romsligere, med bedre utsyn. Med et støynivå helt nede på 66 dBA og en unik vibrasjonsdemping skaper det en ren bilfølelse bak rattet. I tillegg er alle betjeningskontroller redesignet og hele betjeningssystemet digitalisert slik at det i stor grad kan tilpasses og skreddersys etter behovene til føreren og den aktuelle arbeidsoppgaven. Bare to prosent av delene fra det gamle førerhuset er gjenbrukt. Resten er helt nyutviklet!

New Holland legger også stor vekt på at de nye modellene representerer innsteget til Landbruk 4.0 som er overgangen fra det manuell til det digital styring av arbeidsprosessene. De nye modellene er proppet av teknologi for flåtestyring, kontroll og service, presisjonslandbruk, autostyring med mer. Og de nye instrumentene og kontrollorganene er også tilpasset den nye teknologien som gir en helt annen fleksibilitet og kontroll enn før.

Større og romsligere
Med de nye målene tilbyr Horizon Ultra førerhuset et romslig arbeidsmiljø der føreren føler seg mye mindre innestengt. Hytta er forlenget for å gi ekstra plass til passasjeren og gi mer gulvplass. Det er også avsatt mye mer plass til oppbevaring:  En 30-liters oppbevaringsplass bak setet har rikelig plass. Det er et  kjølerom med en kapasitet på 12 liter, et lukket oppbevaringsrom bak passasjersetet med USB -ladekontakt og stikkontakt for strøm, det er åpne oppbevaringrom til høyre for førersetet og en hylle med frontnett i sidepanelet i taket.

Det nye designet har ytterligere forbedret utsikten til trepunkts koblingen og trekkroken ved at bakruten er større og går lenger ned bak setet, og flere kameraer gir en trygg oversikt over området rundt traktoren. En ny arbeidslyspakke med opptil 24 LED -lys gir godt utsyn rundt traktoren og redskapet selv om natten.

12 tommers skjerm og nytt betjeningsarmlene
Den romslige førerhuset gir et ekstremt behagelig arbeidsmiljø med rene, stilige overflater og intuitiv bruk av ergonomisk plasserte betjeningskontroller på det nye SideWinder Ultra-armlenet og den brukervennlige IntelliView 12-tommers skjermen. Kontrollene kan konfigureres for å passe til førerens preferanser, og brukertilpasningen kan gjøres meget enkel eller omfattende etter eget ønske og behov. Horizon Ultras avanserte tilkoblingsmuligheter tillater også tilkobling av telefon og andre mobile enheter uten problemer, ettersom de automatisk kobles til skjermen og kan betjenes med armlenets betjeningskontroller.

Instrumentdisplay i rattet
En virkelig industri innovasjon er CenterView-displayet i midten av rattet. Dette erstatter tidligere instrumentdisplay foran føreren og gir en klar siktlinje fremover. Det nye automatiske klimakontrollsystemet med sonevalg har også 35% mer kapasitet enn i den forrige modellen. Det opprettholder lett en behagelig temperatur gjennom alle årstider. I tillegg har toppmodellen til Auto Comfort-setet suverene komfortfunksjoner som sideveis fjæring og et klimakontrollsystem som tar opp fuktighet på varme dager eller varmer på kalde morgener.

"New Holland T7 HD er et viktig steg i New Hollands strategi om å stå i tettere kontakt med sine kunder" sa Brand President Carlo Lambro under den  digitale lanseringen og fortsatte: "Digitalisering av service er en port til fremtiden. I den nye New Holland T7 er det nå mulig å integrere den fysiske tilstedeværelsen ved rattet med en rekke digitale tjenester, noe som betyr at vi alltid kan være ved kundenes side og hjelpe dem med å få jobben gjort ”.

Kommer i alle nye modeller
Den nye generasjonen PLM Intelligence er en ny elektronisk arkitektur som vil bli introdusert i alle New Holland-maskiner i neste generasjon, slik at kundene finner den samme logikken når de bytter maskiner og enkelt får tilgang til data for å få jobben gjort mer effektivt. Dette er en del av New Hollands strategi for å integrere digital teknologi for å levere smart og tilkoblet landbruk, med brukervennlige løsninger som gjør landbruket mer bærekraftig og produktivt.

De inkluderer tradisjonelle applikasjoner for presisjonslandbruk som tar sikte på å gjøre sjåførens liv enklere samtidig som de optimaliserer avkastning og kostnader for innsatsmidler.  Dette er løsninger basert på tilkobling og overvåking med fokus på å forbedre maskinens produktivitet, og skybaserte løsninger som er basert på dataanalyse og planlegging som kan gjøre det lettere å ta riktige beslutninger.

App for kontroll, overvåkning og beslutningsstøtte
Med MyNewHolland-appen kan kunder registrere maskinen sin og hente teknisk informasjon, samt få tilgang til MyPLMConnect -portalen, der de kan administrere maskinparken og landbruksdata i et enkelt miljø. MyPLMConnect -systemet gjør at de kan motta dynamisk informasjon i sanntid fra individuelle maskiner som jobber i feltet, og kan analysere data for å ta informerte beslutninger.

New Holland introduserer også den nye PLM Cygnus-mottakeren, som er kjernen i den forbedrede autopilotarkitekturen på traktorer med PLM Intelligence. Den gir en pålitelig posisjon, kompenserer for terrengvariasjoner og hjelper til med å få fram kjørespor veldig raskt, noe som gir nøyaktig og pålitelig styring. Mottakeren støtter også New Hollands satellittbaserte korreksjonssignaler, i tillegg til den meget nøyaktige RTK-korreksjonen som distribueres via merkets nettverk PLM RTK +.

New Hollands avanserte tilkobling hjelper også kundene med å redusere nedetid. Maskinen er koblet til bonden og forhandlerens serviceavdeling, som kan overvåke plassering og status på de tilkoblede enhetene.  De kan utføre fjerndiagnostikk via New Holland Remote Assistance-verktøyet og hjelpe føreren i førerhuset med IntelliView Connect-funksjonen som lar deg dele skjerm. Maskinen er også koblet til New Holland kontrollrom som kan gi advarsler til serviceavdelingen om feilkoder, foreslå løsninger og forhindre eventuelle driftsstans.

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el