Nye hestekrefter på Øvrevoll

Case IH på Øvrevoll

Norges fremste galoppbane Øvrevoll, har nettop kjøpt tre nye Case IH traktorer. Banemester John Fortune nøler ikke med begrunnelsen for valget. Case IH er til å stole på, byr på ypperlig komfort og arbeidsmiljø og A-K maskiner er en god samarbeidspartner.

Etter å ha kjørt Case IH i flere sesonger nå, så er banefolkene på Øvrevoll godt vant. Derfor var det samstemmighet bak valget av de tre nye traktorene også. Tre Maxxum-modeller ble byttet inn i to nye Maxxum og en større Puma. Pumaen skal hovedsakelig gå med tyngre redskaper på banen. De to Maxxumene brukes til alt mulig av daglige oppgaver. Og de er det mange av forsikrer banemesteren. Det betyr at alle de tre traktorene er i bruk hver dag hele året.
 
– På løpsdager med mye å gjøre, kan ikke utstyret svikte. Da må vi ha maskiner vi kjenner, som vi vet hvordan vi skal bruke og som vi kan stole på at holder. Da kan vi ikke bytte fram og tilbake mellom flere merker. Case IH har også den fordelen at traktorene har samme betjening uavhengig av modell. Det gjør det lettere å bytte mellom førere og mannskap, sier John Fortune.
 
A-K maskiner er en god samarbeidspartner fortsetter han og skryter av serviceoppfølgingen han får fra A-K maskiner på Kløfta og i første rekke Geir Drogen som kommer med sin servicebil. Det gjør at Øvrevoll også benytter seg av flere A-K produkter. Blant annet har de investert i en Multione som de nå har bestilt ulikt spesialutstyr til. De har også en New Holland i parken. 
 
Fra overleveringen. Fra venstre produktsjef Morten Smedsrud A-K maskiner, banemester John Fortune,
adm direktør Thomas Gjelsås og selger Tore Jacobsen A-K maskiner (Alle foto: Jørn Eriksson)

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el