• AutoCommand ™ kontinuerlig variabel overføringsteknologi
• Nye FPT NEF Stage V-motoren  fra 100 hk til130 hk med ECOBlue ™ HI-eSCR2-teknologi
• Horizon ™ førerhus med klassens beste komfort, oversikt og ergonomi
• Kan leveres som Blue Power med den ultimate opplevelsen av komfort og eksklusive detaljer

Endelig blir også New Hollands T5-serie tilgjengelig med trinnløs transmisjon! Punktene over er de viktigste nyhetene når den nye T5 Auto Command ™ nå introduseres for verden. Fysisk avdukning skjer på Eima i Italia samme helg som Agroteknikk gjennomføres i Norge. Priser i Norge er foreløpig ikke klare. Det er foreløpig heller ikke fastsatt når den nye modellen vil kunne leveres her i landet.

Som skapt for laster- og PTO-basert arbeid
AutoCommand trinnløs transmisjon gir en ny dimensjon til T5-serien og blir spesielt viktig i alt arbeid der der eksakte hastigheter er kritiske og man ønsker å kjøre med optimalt motorturtall. Akselerasjon kan stilles i tre trinn som passer perfekt til ytelsen i ulike oppgaver: Den myke innstillingen er for skånsom retningsendringer, perfekt under høyhastighets transport eller når du arbeider på slett underlag. Standardinnstillingen er best når man kjører med ulike redskaper på jordet, og den super-raske aggressive innstillingen sørger for kjappe retningsendringer. De rike reguleringsmulighetene den lette manøvreringsevnen gjør traktoren spesielt egnet for lasterarbeid.

 

Nye effektive motorer
Den velprøvde NEF 4-sylindrede, 4,5-liters motoren som er utviklet av FPT Industrial, leverer en kraftig ytelse, med maks effekt fra 110 til 140 hk. Det er opptil 20 hk mer enn den nåværende T5.120 ElectroCommand ™ -modellen. T5 AutoCommand oppfyller Stage V-utslippsstandarder med NEF-motoren og den nye Hi-ESCR2-teknologien utviklet av FPT Industrial. Dette innovative etterbehandlingssystemet er en vedlikeholdsfri løsning som minimerer driftskostnadene, og er alt pakket pent under panseret og hindrer ikke siktren fremover. Den kompakte størrelsen, fravær av EGR og enkel layout, bidrar alt til en meget høy pålitelighet.

 

Overlegen komfort og ergonomi
Horizon ™ førerhuset som vi kjenner fra T6- og T7-seriene har nå også fått plass på T5 AutoCommand. Dette gir utvilsomt  det beste førermiljøet i denne klassen. Følelsen av plass, et bemerkelsesverdig lavt støynivå, overlegen ergonomi, avanserte og intuitive funksjoner i SideWinder ™ armlenet, gir de nye modellene en eksepsjonell komfort. Suveren sikt til alle kanter kombinert med hel frontglass fra tak til gulv gir god sikt til frontlasteren. I tillegg har modellene også forstørrede sidespeil med justerbar toppseksjon som gir best mulig overtsikt over medtrafikanter når man driver vegkjøring.

 

Blue Power med ultimat opplevelse av komfort og eksklusive detaljer
T5 AutoCommand-serien vil bli tilbudt i 4 modeller, fra 110 hk til 140 hk makseffekt. For de som er på utkikk etter det ultimate i komfort og eksklusive detaljer, vil den topputstyrte T5.140-modellen være tilgjengelig som Blue Power. 

Nominell/maks motoreffekt (hk)
T5.110 AutoCommand 100/110
T5.120 AutoCommand 110/120
T5.130 AutoCommand 120/130
T5.140 AutoCommand 130/140