Ny lett Pronar dumper

Pronar 679/4M er en ny variant av Pronars lette dumper-serie. Den nye modellen er videreutviklet med tanke på må minimere vekt og samtidig beholde styrke og holdbarhet. Den nye hengeren har totalvekt på 10,85 tonn og kan laste 8,5 tonn.

Det økende behovet for å beskytte miljøet skaper nye utfordringer for maskinprodusentene. Siden starten
har Pronar arbeidet med å minimere innvirkningen av sine maskiner på miljøet. Derfor har designerne et overordnet mål om å lage lettere, rimeligere, men også mer holdbare og pålitelige maskiner og redskaper.

Den nye modellen av 679/4 er et ledd i dette. Hengeren har en trekantet vridningsstiv ramme av høyfast stålkvalitet. Hjuleopphenget er tandemboggi med uavhengige svingarmer som sikrer en stødig og komfortabel transport. Med brede dekk, (400/60-15,5 eller eventuelt 520/50-17), kan hengeren også brukes på bæresvak mark. Maksimalt tillatt hastighet er 40 km.

4M-dumperkassen har en overflate på 7,8 m2 og kapasitet på 4,5 m3. Konstruktørene har valgt ikke å bruke tradisjonelle ribber til støtte for veggene og gulvet. I stedet er hele kassen er laget av to bøyde plater med en tykkelse på 4 mm, forsterket med holdbare profiler i hele omkretsen. Frontveggen er avrundet mot planet for å lette uttak av løst materiale (f.eks. grus,med gravemaskin). Det er 4 kroker montert i kassen for å forankre og sikre last f.eks. en liten gravemaskin. Det hydrauliske baklemmen har en høyde på 325 mm. Betjeningssylinderen har en hydraulisk lås som garanterer at den er forsvarlig lukket.

Som tillegggsutstyr kan den nye hengermodellen også bestilles med dumperkasse i Hardox i 4 mm og 6 mm tykkelse. Man kan også få den levert med en høyere baklem som også kan svinges til siden.

Veil pris kr 115 180,- eks mva

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud? Fyll inn nedenfor

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el