Den nye New Holland T5 Dynamic Command er en svært lettkjørt og smidig traktor som virkelig vil kunne gi økt produktivitet på mellomstore bruk og hos melkeprodusenter der lasterarbeid og transport skjer daglig, og der kraftuttaksarbeid, som slått, pressing og lett jordbearbeiding hører til det viktigste onnearbeidet.

New Holland T5-serien er allerede velkjent som ekstremt allsidig traktor.  Med den nye Dynamic Command kan vi nå tilby tre forskjellige girkasser: Disse er Electro Command med semi powershift, Auto Command med  trinnløs girkasse, og nå Dynamic Command med 8-trinn mekaniske hurtiggir og dobbeltkløtsjet girkasse.  Alle er utstyrt med FPT NEF Stage V-motor med ECOBlue ™ HI-eSCR2-teknologi som både er meget sprek og sterk og samtidig veldig drivstoffgjerrig med lave utslipp.

8 trinns mekaniske hurtiggir

24x24 Dynamic Command åtte-trinns transmisjon er designet for effektivitet.  Den tilbyr et bredt spekter av hastigheter innenfor tre arbeidsområder, A,B og C som tilsvarer de som ofte brukes når du utfører aktiviteter på jordet eller på veien.  Med hele 8 kløtsjfrie lynraske hurtiggir i hver gruppe, er det mulig for føreren å tilpasse traktorens hastighet nøyaktig til arbeidet som utføres, noe som resulterer i større produktivitet. Alle trinn i girkassen er mekaniske med full momentgjennomføring. Det er et unikt dobbeltkløtsjsystem som gjør at giringen kan skje så raskt.  Vendegiret er også meget kjapt og presist og har justerbart komfortnivå, noe som er ideelt ved lasterarbeid som dermed kan utføres mye raskere og jevnere.  Sammen med girkassen får du også en funksjon som heter Brake&Go som betyr at du kløtsjer ut girkassen med bremsepedalen og i praksis muliggjør kløtsjfritt lasterarbeid i lavere hastigheter.

T5 Dynamic Command har den velprøvde NEF firesylindrede 4,5 liters motoren utviklet av FPT Industrial, med opptil 140 hk maksimal effekt og et maksimalt dreiemoment på 630 Nm allerede ved 1300 o/min i det øverste området. Transportkurven er optimalisert for å minimere drivstofforbruket. Det øker traktorens høye effektivitet under arbeid og på veien.

Eksosbehandling under panseret

T5 Dynamic Command oppfyller utslippsstandardene i trinn V med NEF-motoren og den vedlikeholdsfrie HI-eSCR2 etterbehandlingsløsningen utviklet av FPT Industrial. Den minimerer driftskostnadene og har en kompakt størrelse som blant annet tillater plassering under motorpanseret i stedet for på siden av traktoren.

Lavbygd og med god sikt til lasteren

Med det nye førerhuset viderefører T5 Dynamic Command mye av den velkjente allsidigheten som har preget New Holland i mellomklassesegmentet gjennom flere modellgenerasjoner. Med en lav totalhøyde kommer den lett inn i mange uthus som ellers har for lave døråpninger til moderne traktorer. Kort akselavstand og svingevinkel på hele 55 grader, gjør den også ekstremt smidig og manøvrerbar - en stor fordel når du arbeider på gårdsplassen eller kjører rundballer til fôrsentralen.

Horizon™ førerhuset tilbyr ellers det beste førermiljøet i sin klasse med overlegen ergonomi i SideWinder™ armlenet.  Det nye Super High Visibility taket er koblet sammen med frontruten i ett stykke og gir en suveren, sømløs sikt rundt og opp til lasterskuffen på topp.