New Holland T4S - Setter nye standarder i komfort og allsidighet

t4s

Helt nytt førerhus med klassens beste romslighet og utsyn. Maksimal allsidighet med klassens beste løftekapasitet, PTO-alternativer og hjulutstyr. Drivstoffeffektiv og kraftig S8000 Stage IIIB motor

 

Den nye New Holland T4S setter helt nye standarder for komfort og allsidighet blant traktorer under 80 hk. Traktorserien er spesielt designet for å møte kravene til allsidighet på mindre bruk med blandet produksjon, Serien består av tre modeller med nominell motoreffekt på 55, 65 og 75 hk.
 
– New Holland anerkjenner at det er en sterk etterspørsel etter traktorer som tilbyr mekanisk enkelhet kombinert med en forbedret allsidighet, sier traktorsjef Sean Lennon hos New Holland. – Den nye T4S-serien er resultatet av mange års erfaring i 80-hk klassen. Det nye førerhuset representerer den umiddelbart synlige fornyelsen. På innsiden og under skallet er det også mange andre viktige nyvinninger som gir økt ytelse og forbedrede bruksegenskaper.
 
Helt nytt førerhus.
Det nye førerhust med bare fire stolper gir en eksepsjonell romslighet og utsikt gjennom store vindusflater. Et takvindu gir også en ekstra synslinje til lasteren når den er hevet til topps.
Helt flatt førerhusgulv gir meget god plass og forenkler inn- og utstigning. Et kraftig varme- og klimaanlegg kompletterer en komfortpakke som gjør at man kan jobbe lengre uten å bli sliten.
 
Transmisjon.
Som standard er T4S-modellene utstyrt med en 8+8 transmisjon med syncroskift mellom høy og lav. Den kan også leveres med en 12+12 transmisjon med hydraulisk hurtiggir og hydraulisk vendegir med skiftespak på rattstammen. Krypegir med hastighet ned til 0.108 km/t kan fabrikkbestilles.
 
Økt allsidighet.
T4S er også best i klassen når det kommer til løftekraft. 3000 kg oppnås med støtte av to eksterne løftesylindre i tillegg til den interne. Inntil tre eksterne hydraulikkkoblinger er tilgjengelig med en kapasitet opptil 48 l/min. Dette sikrer den nødvendige hydrauliske ytelsen i de fleste bruksområder, inkludert lasterarbeid.
 
Flere PTO-alternativer.
Alle T4S traktorer har også kraftuttak med to hastigheter, 540 og 540E. Servoforsterket inn- og utkobling med softstart beskytter både traktoren og redskapene. Som tilleggsutstyr kan det også bestilles vegavhengig kraftuttak.
 
Reduserte driftskostnader.
Den 2,9 liters tre-sylindrede S8000 Stage IIIB-motorserien i T4S gir en kombinasjon av høy effekt og dreiemoment med opptil 32% dreiemomentreserve. Dette gir blant annet et meget lavt drivstofforbruk. Alle modellstørrelsene har både turbolading og intercooler for optimal effektivitet og ytelse.
 
Kompakte dimensjoner.
Med en kompakt akselavstand på 2,1 meter og en total høyde på 2,5 meter er T4S traktoren en moderne, men tradisjonelt "liten" traktor. Avhengig av dekk og hjulutstyr, har den en bredde fra 1,44 meter til 1,95 meter, noe som gjør T4S til det ideelle valget for en rekke oppgaver. 
 
Modell
Antall sylindre
Maks motoreffekt (hk)
Maks dreiemoment
Nm@1400 o/min
T4.55S
3
55
258
T4.66S
3
65
291
T4.75S
3
75
341

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el