En viktig forutsetning for den høye ytelsen er komforten i det nye Harvest Suite ™ Deluxe-førerhuset. Høy kapasitet, sammen med drivstoffeffektive Tier 4B motorer med ECOBlue ™ HI-eSCR renseteknologi samt et enkelt og raskt vedlikeholdsbehov, resulterer i lavest mulige driftskostnader for kunden. Den nye CX5- og CX6-serien tilbyr en løsning for alle: Fra husdyrbønder som i tillegg til kornavlinga også vil ha kvalitetshalm til treskerentreprenører som enkelt kan bytte mellom ulike typer avlinger uten å gå på kompromiss med ytelse og kvalitet.
 
Lars Skjoldager Sørensen, leder av New Hollands høsteproduktlinje, forklarer:
– CX5 og CX6-serien tilbyr et bredt spekter av funksjoner og tilpasningsmuligheter som kan løse alle høstesituasjoner: Fast eller Smart Sieve™ selvavvatrende sold, Autofloat ™ II-system, et bredt utvalg av skjærebord, inkludert flere alternativer av Varifeed ™ høykapasitetsbord, og ikke minst rask omstilling mellom langhalm og kutting er bare noen eksempler. Kombinert med seriens toppmoderne fleksibilitet og avanserte automatiseringsfunksjoner i PLM-systemet, er CX5 og CX6 ideell for kunder som trenger det høyeste nivået av allsidighet.
 

 
Beste førerkomfort.
Den nye Harvest Suite ™ Deluxe-førerhuset har 3,7m3 volum, gir komfortabel plass til to personer og er det den største førerhuset i sin klasse. Vindusarealet har blitt økt med 7%, og består nå av 6,3m2 glass, inkludert en bakrute i full bredde. Dette gir en enestående sikt til de bredeste skjærebordene og til korntanken. Det nye luksuriøse luftfjærede setet, den justerbare sidekonsollen med den velprøvde CommandGrip ™ kjørespaken og en nydesignet slankere rattstamme med fotstøtte, gir en ergonomisk arbeidsstasjon som gjør at de lengste høstedagene bare flyr avgårde. Førerhuset har også New Hollands justerbare 26,4 cm IntelliView ™ IV-fargeskjerm og støynivået er så lavt som 73 dB [A].
 
Tilpasset alle typer terreng og bakker.
CX5 og CX6-serien tilbyr en modell for alle behov: Standard, Smart Sieve ™, Laterale, Hillside…. Serien passer rett og slett for alle terreng og bakker. New Hollands patenterte Smart Sieve ™ -system kontrollerer soldenes sidebevegelse i forhold til graden av sidehelling og størrelsen på kornene. Det nøytraliserer uønsket radiell bevegelse, og gir perfekt balansert utsolding med maksimal renseeffekt i skråninger opptil 25%.
 
 
Kunder som opererer i kuperte forhold, kan for eksempel velge mellom CX5.90 og CX6.90 i Laterale-versjonen. Den har New Hollands avanserte automatiske nivelleringssystem som gir tverrgående korrigering på opptil 18% på begge sider, og sikrer jevn kornfordeling for optimal renseeffektivitet . For virkelig bratte forhold er CX5.90 Hillside den perfekte løsningen. To uavhengige hydrauliske systemer - en for lateral skråningskorreksjon, den andre for langsgående korreksjon - sørg for maksimal effektivitet av treske- og renseverket. Systemet som automatisk nivellerer selve chassiset øker også kjøresikkerhet og fremdrift fordi det sørger for at hjulene alltid står vertikalt.
 
Stor fleksibilitet
CX5 og CX6-serien tilbyr et bredt spekter av tilpasningsmuligheter som betyr at du kan stole på en topp ytelse uten å gå på kompromiss med korn- eller halmkvalitet i noen avlinger eller forhold. Denne fleksibiliteten gjør det ekstremt lett å tilpasse maskinen fra en avling til en annen.
 
Opti-Thresh ™ -systemet tilpasser seg ulike avlinger ved ganske enkelt å reposisjonere den bakre delen av slagerbrua. Dette gjøres uten verktøy. Multi-Thresh ™ -systemet tilpasser seg forskjellige kornsorter og varierende grad av modning gjennom to justeringsposisjoner i brua under rotorseparatoren som gir 20% mer kapasitet. Med de nye modellene forbedrer New Holland ytterligere 4-trommeteknologien med innføring av en ny firkantet og justerbar halmslager.
 
Muligheten for å skifte ut bruseksjoner gjør også bytte mellom helt forskjellige typer grøde, f.eks korn, erter, mais og grasfrø ekstraordinært raske, og reduserer omstillingstiden fra flere timer til noen minutter. De nedre bruseksjonene kan byttes uten å fjerne loeleavatoren.
 
Best i klassen på rensing
New Hollands unike Triple-Clean ™ rensesystem som blant annet inkluderer et ekstra sold midt i kornplata, øker rensekapasiteten med så mye som 15%. Dette opprettholder en topp rensekvalitet selv når maskinens totale kapasitet er optimalisert. En ny dobbelt skrue overfører kornet til elevatoren raskere, noe som resulterer i opptil 10% økning i gjennomstrømningen på 6-risters modellene.
 
Den eksklusive Opti-Speed™ -funksjonen på CX7- og CX8-kombinasjonene med høyere kapasitet er nå også tilgjengelig på den nye CX5- og CX6-serien. Dette systemet justerer automatisk hastigheten til risterne når du arbeider opp eller ned bakker på opptil 10% for å sikre at halmen ristes jevnt og eventuelle resterende kjerner hentes ut.
 
CX5 og CX6-serien har også New Hollands prisbelønte Opti-Fan-system som automatisk tilpasser viftehastigheten etter retning og grad av skråning når treskeren kjører oppover eller nedover, noe som resulterer i mindre tap og mer korn i tanken.
Med disse avanserte funksjonene leverer CX5 og CX6 konsekvent de beste  renseegenskapene i alle terreng og bakker.