New Holland = Kapasitet, komfort og driftssikkerhet

Jan Buskenes kjører New Holland tresker

New Holland skurtreskere har en meget høy annenhåndsverdi. Det er det beste beviset på at dette er maskiner som de fleste anerkjenner som de beste treskerne i markedet.

New Holland treskere har de egenskapene som kreves for å yte topp i kornhøstingen. Først og fremst kjennetegnes de av en suveren driftssikkerhet. Forutsatt at service og vedlikehold gjennomføres etter boka, er dette maskiner som arbeider uten stopp. Store motorer gir kraftoverskudd, Fire-rotors treskeverk gir en suveren kapasitet. Topp førermiljø med enkel betjening gjør at du tåler lange arbeidsdager. 

Se videointervju med Jan Buskenes nedenfor

Jan Buskenes på Årnes har kjørt med New Holland tresker siden 1987. Siden begynnelsen av 2000-tallet har han også drevet leietresking over store deler av Romerike og høster hvert år 2000-3000 dekar. 

– Jeg må bare berømme driftssikkerheten til disse maskinene, sier han. – Det er bare vanlige slitedeler som kniver, innbringerfingre og slike ting som slites og må byttes. Resten går ufortrødent år etter år. 

– Egen jord utgjør i dag ca en tredjedel av det Buskenes tresker. Resten kjører han for andre. Da er det viktig å ha utstyr man kan stole på, sier han. 

– Med det tenker jeg både på vanlig driftssikkerhet, altså at maskinen ikke stanser uforutsett, men også at den har en høy kapasitet og tåler variasjoner i avlingen og belastningstopper som for eksempel oppstår når det er mye legde og tunge forhold. I de bakkete jordene rundt på Romerike er det også viktig at den har god fremkomstevne med riktig vektfordeling. 

New Holland har alltid dimensjonert rikelig når det gjelder motorkraft, så kapasitet er ikke noe problem med disse maskinene. Det som skjærebordet klarer å svelge, går greit gjennom maskinen uten spill. Med avvatrende soldkasse tåler vi også mye skrått terreng. Og når det gjelder skjærebordet, så har New Holland helt suverene egenskaper. Det flyter fantstisk fint og både automatikken for sideavvatring og stubbhøyde fungerer helt perfekt.

Med mye leietresking blir det selvsagt mange lange arbeidsdager i skuronna. Da er det også avgjørende med et godt førermiljø. New Hollands førerhus er forbilledlig i så måte, mener Jan Buskenes. Det gir flott oversikt, har et fantastisk godt sete og all betjening samlet i en enkel og oversiktlig ergonomi på armlenet. Kjøremonitoren gir en god oversikt over alt som skjer inni maskinen.

Det blir bare pluss i boka hos meg, sier Jan Buskenes.

 

Vil du vite mer om New Holland tresker? Ta kontakt med A-K maskiner nedenfor

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el