MyNewHolland - En portal til økt effektivitet

My New Holland er en app som gir deg tilgang til en rekke tjenester. Du kan registrere utstyret ditt, tegne opp jordene dine, oppdage tilbud, se videoer og manualer relatert til din egen maskinpark. Og det er helt gratis!

MyNew Holland™-portalen er en skybasert tjeneste fra New Holland med brukervennlig navigasjon som gir en unik inngangsport til gårdsdata og maskindata som man kan benytte for å optimalisere produksjonen og få bedre kontroll på maskinparken. Alt man trenger gjøre er å registrere seg gjennom en veldig enkel prosess på New Hollands hjemmesider og laste ned tilhørende app. Det tar bare minutter å registrere maskinparken og evt tegne inn egne arealer i en kartmodul. Med dette som utgangspunkt kan man etter hvert laste inn data om driften, administrere hver maskin i flåten effektivt og produktivt, og ha alle aspekter av driften under kontroll.

 

 

"Mine ressurser" i MyNew Holland-portalen og appen gir også tilgang til et rikt bibliotek av ekstrautstyr og nyttige ressurser, som opplæringsvideoer og manualer knyttet til utstyret man har. Det ligger også inne opplæringsvideoer som forklarer hvordan man får mest mulig ut av PLM™-enhetene sine. Gjennom en tett integrert og sømløs tilkobling til MyPLM™Connect som er det nye telematikksystemet som er i anmarsj kan man spesifikt overvåke tilkoblede maskiner og også oppdatere maskinsoftware uten å besøke verkstedet.

MyNew Holland ble lansert i 2010 og har utviklet seg gjennom årene, lagt til nye funksjoner og fått en økt grad av integrasjon med New Hollands ulike nettressurser. I dag tilbyr den 24/7 tilgang til servicestøtte, ett enkelt tilgangspunkt for en verden av informasjon og tjenester som vil hjelpe til med å maksimere utstyrets produktivitet og aldri gå glipp av et spesialtilbud som er relevant for virksomheten.

Klikk inn på MyNewHolland via denne lenken: https://my.newholland.com/denmark/da-dk

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el