MultiOne tilbake til A-K

MultiOne er nå tilbake i produktutvalget hos A-K maskiner som solgte disse maskinene i Norge fram til 2018. De italienske minilasterne finnes i stort modellutvalg og med et omfattende redskapsutvalg. Gjenforeningen har skjedd på initiativ fra fabrikken som siden 2018 har prøvd lykken hos en annen norsk importør.

- Vi har jobbet med MultiOne i en årrekke tidligere, og vi vet derfor hva maskinene er gode for, sier administrerende direktør Erik Grefberg i A-K maskiner til bladet "Traktor" og fortsetter:  - MultiOne passer veldig godt inn i porteføljen vår. Maskinene er bra, og denne leverandøren har et stort utvalg av serier og modeller. Minilastere har blitt et stadig viktigere verktøy for bonden, dette gjør at vi nå har inngått denne avtalen sier Grefberg.

Klikk til artikkel i Traktor her

-For A-K maskiner var det utslagsgivende at CSF Multione kom til oss, med klare ønsker om å komme tilbake til oss i A-K Maskiner. Det er en anerkjennelse av at A-K Maskiner er en god, attraktiv samarbeidspartner. Det betyr også at våre synspunkter på samarbeidet i langt større grad er hensyntatt enn tidligere.

Multione leverer en lang rekke maskiner, fra de helt minste på 400 kilo egenvekt og tre hjul, og opp til 10-serien med 75 hestekrefters motor og en egenvekt på 2 200 kilo. CSF Multione har også modeller der du sitter på bakvogna, og maskiner med styring på alle fire hjulene. Sist men ikke minst leverer Multione nå også maskiner med elektrisk drift. Maskinene i EZ-serien er praktiske til innendørs arbeider, i fjøs og andre bygninger. De passer også godt på bygg- og anleggsplasser der er det er et krav eller ønske om en helt utslippsfri drift.

Les mer om utvalget av MultiOne her

– For A-K maskiner har det vært viktig å sette fokus på ettermarkedet i arbeidet med den nye samarbeidsavtalen.  Vi vet hvor viktig reservedeler og et godt system for ettermarkedet er for å sikre god drift, og det har vært gode diskusjoner rundt hva våre kunder har behov for. Dette har man lyttet til, og forbedret rutiner rundt innkjøp fra underleverandører, lagerhold, forsendelse til Norge og andre momenter, sier Erik Grefberg.

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el