Den ideelle pressen til surfôr

Case IH RB 545 er den ideelle pressen for surfôr. Som en fastkammerpresse med integrert kutter, produserer den rundballer med en diameter på 1,25 m. Enten du presser fortørket eller fuktig gras, høy eller halm, håndterer RB545 dette uten problemer.

 


Case IH RB 545 har en innmater med et design design som gjør at mer luft presses ut av hvert lag av materiale som mates inn i RB545. Pickupen som er utvidet til 2,2 m bredde er hentet fra våre presser med variabelt kammer. De 5,5 mm tykke pickup-tindene med høy styrke kommer også fra de store firkantballepressene. Et dobbelt fjæringssystem demper og gir en jevn føring av pick-up'en ved høye kjørehastigheter under pressing.

 

Kaldpressede drivruller
Solide kaldpressede presseruller er en viktig egenskap hos RB 545 og RB 545 Silage Pack. Overflaten på presserullene har 10 langsgående ribber for å sikre at ballen dreies uansett hvordan forholdene er, eller hvilken type avling som presses. Kammeret er også utstyrt med en kraftig drivlinje.

Senkbar knivbru
Hydraulisk senkbar knivbru med betjening fra førerhuset, bidrar til at enhver blokkering behandles raskt og enkelt når materialet føres over i pressekammeret. En manuell knivvelger gir tre alternativer: 1) bruk av 10 av 20 kniver, 2) de neste 10 av 20 kniver, eller 3) alle 20 kniver.

Nett eller plast
Både RB 545 og RB 545 Silage Pack leveres i standardutgave med et nettbindesystem som gir ballene en fin, holdbar og værbestandig overflate og sikrer at de beholder formen sin. RB 545 Silage Pack kan eventuelt bruke en plastfolie i stedet for nett. Med bredplast som går over kanten på ballen sikrer man en ekstra forsterkning. Ved å benytte plast til binding i pressa, kan man også spare litt på plasten under innpakkingen.


• Ingen reversering for å måtte løsne blokkeringer
• Ingen avling blir liggende igjen
• Overbelastningskobling
• 0, 10 eller 20 kniver innkoblet
• Automatisk utkobling
• Forpakkesystem med plast eliminerer behovet for nettbinding
  Øker også balletettheten og gjør slutt på nett som fryser fast
• Tandemaksler med bremser
• Hydrauliske bremser og trykkluftbremser
 

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud på Case IH rundballepresse, fyll inn nedenfor og send inn

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el