CNHi med Case IH og New Holland har lagt seg på en strategi som gir stor fleksibilitet i valg av tilhenger. Begge traktomerkene tilbyr tokrets hydrauliske bremser på traktorer med toppfart 40 km/t. For traktorer med toppfart over 40 km/t er det to krets luftbremser og énkrets hydraulisk som standard. På traktorene som tilbyr hydrauliske bremser er det også en kontakt som automatisk kjenner om tilhengeren har gammelt eller nytt bremsesystem. Det betyr at man ikke vil møte problemer med ny traktor og en gammel tilhenger. 

I tillegg til bremsene er det også en del andre krav som er lagt inn i TMR. De mest synlige er at utvendige speil må ha et vidvinkelfelt, videre at motorpanseret må kunne låses og kun åpnes ved hjelp av en tilpasset «nøkkel». En viktig sikkerhetsfunksjon er også at kraftuttaket automatisk stoppes når man forlater traktorsetet. For å kunne bruke kraftuttaket uten å sitte i førersetet må det gjøres en egen kommando i instrumentpanelet eller med tilpasset bryter. 

Også en del andre sikkerhetsrelatert krav er lagt inn i de nye reguleringene. For eksempel må alle skarpe kanter være avrundet eller ha ekstra beskyttelse. Det kreves også håndtak for begge hender ved innstigning til førerhuset.