CNH Youniverse er en 10-dagers digital konferanse eller messe med både faglig innhold, underholdning og faktisk utstilling av de siste nyhetene fra Case IH og New Holland.  I stedet for å vente på at tradisjonelle landbruksmesser kan åpne igjen, presenterer CNH en helt spesiell online begivenhet. Med moderne onlineteknologi er ‘Youniverse’ den første, digitale messen for landbruksmaskiner som er designet spesielt til deg, uansett om du er bonde, entreprenør eller forhandler. Og det er ikke bare en vanlig livestream eller virtuelt showroom å følge med på. Du kan forvente en intensiv infotainmentopplevelse med 3D simuleringer og animasjoner som du har aldri har prøvd før.
 
I tillegg til demonstrasjon av merkevarene, vil Youniverse inneholde mye informasjon og synspunkter på  viktige emner i det europeiske landbruket, for eksempel de skiftende krav fra matvareindustrien, agronomi, nye teknologier samt miljøet. Du vil kunne høre foredragsholdere fra de europeiske landbruksmediene, teknologislskaper og hele CNH Industrial-gruppen. 
 
Youniverses platform er tilgjengelig på alle computere, tablets og mobile enheter. Den benytter seg av en interaktiv website og tilhørende app, slik at alle som melder seg på og deltar, blir en del av et nettverk, som kan utvikles og vokse videre. Meld deg på gratis via en av knappene nedenfor.