-Vi valgte navnet Vestrum fordi det betyr "din" på latin, sier Peter Friis, som er marketingdirektør for Case IH Europa. - Denne traktoren er dedikert til våre kunder som trenger en kraftig og komfortabel traktor for å oppnå mer gjennom de varierte oppgavene i deres dag. 

Navneendringen vil ikke påvirke noen andre funksjoner i 100-130 hk-modellene, som alle har Case IH CVXDrive kontinuerlig variabel transmisjon som standard. Det nye serien ble lansert i februar under SIMA i Paris, der den vant prisen som Årets Maskin i 2019 i det mellomste størrelsessegmentet av traktorklassene.

-Vi vil gjerne forsikre våre kunder om at ingen andre deler av traktoren blir forandret. Alle spesifikasjonene forblir de samme som ved lanseringen - og leveranser i 2019 vil ikke bli påvirket sier Thierry Panadero som er Vice President Case IH Europe.  -Vi vil fortsette lanseringsaktiviteter og ser fram til å møte våre kunder både i felt og på utstillinger de kommende månedene og presentere disse fantastiske traktorene.